POTPUNO POSRNUĆE: Milo Đukanović ponovo dokazao da može da padne još niže

Veliša Kadić

20. 07. 2021. u 10:33

Možda je sada sazrelo da se pokrene postupak njegovog opoziva zbog otvorenog izazivanja verske i nacionalne mržnje, ali i drugih nedela

ПОТПУНО ПОСРНУЋЕ: Мило Ђукановић поново доказао да може да падне још ниже

Novosti

TAMAN kada se pomislilo da ne može niže pasti, predsednik Crne Gore Milo Đukanović nekako se doskoči na kolena i pokaže da može još da klizi. Arsenalom laži iz Bratislave ponovo je udario na Srbiju, srpski narod i Srpsku pravoslavnu crkvu za, kako reče, destruktivan odnos prema Crnoj Gori. Sa lakoćom je rekao "da je SPC klerofašistička i klerošovinistička organizacija", optužujući je za Srebrenicu i za sve regionalne probleme?!

I to reče čovek režima koji je pao posle opštenarodnog ustanka i veličanstvenih litija čije učesnike je nazvao "ludačkim pokretom". I ti "ludaci" su ga 30. avgusta poslali u političku prošlost, ne sluteći da će on i dalje, trista dana kasnije, "jahati". Možda je sada sazrelo da se pokrene postupak njegovog opoziva zbog otvorenog izazivanja verske i nacionalne mržnje, ali i drugih nedela.

Ako je Vilijam Montgomeri, nekadašnji američki ambasador u Srbiji i Crnoj Gori, izjavio i priznao da se bivša vlada Mila Đukanovića finansirala švercom cigareta, znači kriminalom, evo prilike Milovoju Katniću da reaguje i podigne optužnicu. Vreme je da se zbog toga oglase i evropske institucije, koje Đukanović decenijama vešto obmanjuje. Na to čekaju i Nikšićani, posebno porodice poginulih boraca ratova devedesetih čijim se senima nije udostojio pokloniti.

Taj grad pamti dan kada je prilikom dopremanja posmrtnih ostatak rezervista bivše JNA u Nikšiću i Crnoj Gori bila žalost, ali ne zbog boraca, nego zbog pogibije predsednika Makedonije Borisa Trajkovskog u avionskoj nesreći u Hercegovini! S pravom se pitaju porodice poginulih zbog čega Milo nije mogao da dođe u Nikšić i podigne kovčeg palog sugrađanina kojeg je poslao u rat, makar onako kao što je pre nekoliko dana podigao tabute u Srebrenici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024