IZ RASINSKOG OKRUGA UKUPNO 35 KANDIDATA: Ko su potencijalni poslanici na listama stranaka i koalicija uoči predstojećih izbora

S. Babović

28. 02. 2022. u 07:30

ZASAD se 35 poslaničkih kandidata iz Rasinskog okruga našlo na četiri predate liste i listama za čiju podršku još traje prikupljanje potpisa u Kruševcu.

ИЗ РАСИНСКОГ ОКРУГА УКУПНО 35 КАНДИДАТА: Ко су потенцијални посланици на листама странака и коалиција уочи предстојећих избора

Foto SRS Kruševac

Šest ih je iz redova SNS, na listi koalicije "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" - Kruševljani Nevena Đurić, potpredsednica naprednjaka, Zoran Tomić, poslanik u prethodnom sazivu Narodne skupštine, kao i Marija Todorović iz Brusa. Tu su i bivši predsednik Opštine u Trsteniku Aleksandar Ćirić, te Nemanja Pribaković, master inženjer tehnologije iz Aleksandrovca i diplomirani pravnik iz Varvarina Aleksandar Pavić.

FOTO: Novosti

Dva kandidata manje iz okruga ima svoje mesto na listi "Ivica Dačić - premijer Srbije", koju čine SPS, JS i Zeleni Srbije - Marko Milojević i Ružica Stanković iz Kruševca, Mitar Zdravić iz Brusa i Negovan Ivanović iz Aleksandrovca.

Iz Kruševca su Ivan Mandić, član Izvršnog odbora, Katarina Panić, predsednica Gradskog odbora, Bojana Stanojević i Dragana Stevović iz SSP, svi na listi "Marinika Tepić - Ujedinjeni za pobedu Srbije", gde su i Dejan Stevanović, predsednik Gradskog odbora Narodne stranke, kao i Srđan Milivojević iz Izvršnog odbora DS, te Goranka Vilimonović, predsednica Gradskog odbora demokrata. Najbolje plasiran iz Rasinskog okruga na ovoj listi je Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke i bivši predsednik Opštine u Trsteniku.

Foto SPS Kruševac

Listu sa 12 kandidata iz praktično svih opština Rasinskog okruga su predali i radikali.

Osim Dejana Marinkovića, koji vodi Okružni odbor, tu su još Dajana Musulin, Milorad Jovanović, Katarina Jovanović, Miloš Jovanović, Snežana Radičević, Stefan Stambolić, Goran Mihajlović, Sofija Đokić, Zoran Milivojević, Marija Vujović Pantić i Saša Vidojević.

Foto SSP Kruševac

Koalicija "Dr Miloš Jovanović - Nada za Srbiju" na listi ima dr Sašu Anđelkovića, medicinsku setru Mariju Janjićijević, elektrotehničara Srđana Lazića, studenta Milicu Mihajlović i maturanta Dragog Vlajkovića.

Kandidati Ruske stranke su preduzetnik Anđelko Ugrinović, ujedno i predsednik Gradskog odbora, te stomatološka sestra Pava Avramović, oboje iz Kruševca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!