UDARIO SAM GA IZ STRAHA DOK SE DRŽAO ZA OGRADU: Nastavljeno suđenje Fadilu Hrustiću, optuženom za ubistvo Dejana Jeremića u Rakovici

S. J. M.

26. 01. 2021. u 20:22

FADIL Hrustić (19), optužen za ubistvo Dejana Jeremića (41) u Rakovici u martu prošle godine, ponovo je u utorak u Višem sudu u Beogradu negirao krivicu.

УДАРИО САМ ГА ИЗ СТРАХА ДОК СЕ ДРЖАО ЗА ОГРАДУ: Настављено суђење Фадилу Хрустићу, оптуженом за убиство Дејана Јеремића у Раковици

Privatna arhiva

On je na prethodnom ročištu izneo odbranu, a u utorak je, odgovarajući na pitanje sudije zašto je Jeremića udario dok je ovaj visio na mostu držeći se rukama za ogradu, kazao da je to uradio iz straha.

- Tako mi je telo htelo - izjavio je optuženi. - Bio sam pod stresom, jer je i on mene ranije udarao. Nisam razmišljao da može da padne. Bio sam pijan, da nisam, ne bih to uradio.

Hrustić je ponovio da je sa prijateljem Zoranom Ćirkovićem i Jeremićem zajedno pio. Taj dan je, kako je rekao, ukupno popio šest piva i plastičnu čašu rakije. Kad je Jeremić na putu do kuće napao Zorana i počeo da ga davi, Hrustić ga je sa leđa nekoliko puta udario i otrčao do kuće da zove Zoranove sinove. Njih trojica su istrčala i jurili Jeremića do mosta, a Hrustić za njima.

- Kad sam stigao, Jeremić je već bio preskočio ogradu i držao se sa obe ruke - kazao je optuženi. - Udario sam ga rukom u levo rame i on je tad pustio ogradu. Nisam video kad je pao, jer sam se okrenuo, pošto ga je neko od braće Ćirković preko mene udario.

Hrustić je rekao da posle pada niko nije sišao ispod mosta da eventualno pomogne Jeremiću i pogleda da li je živ, već su se razbežali kućama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)