VOZAČU ODREĐEN PRITVOR: Mlada Nišlijka i dalje u teškom stanju

J. Ć.

04. 01. 2021. u 13:28

SUDIJA za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu na predlog Osnovnog javnog tužilaštva, odredio je pritvor do 30 dana I.S. (39) iz ovog grada, jer je 31. decembra prošle godine izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređena dvadesetčetvorogodišnja M.Š.

ВОЗАЧУ ОДРЕЂЕН ПРИТВОР: Млада Нишлијка и даље у тешком стању

Foto: Depositphotos

Kako su pisale “Novosti”, devojka je povređena na raskrsnici ulica Donjovlaške i Miodraga Petrovića Čkalje u Nišu, kada je na nju naletelo vozilo „mazda“ niških registarskih tablica, kojim je upravljao I.S. za koga je alkotestiranjem ustanovljeno da je u krvi imao 1.4 promila alkohola.


- Osumnjičenom je pritvor određen zbog opasnosti uticaja na svedoke – saopštio je Ivan Marković, portparol Osnovnog javnog tužilaštva.

Devojka je sa teškim povredama zbrinuta u niškom Kliničkom centru.

- Pacijentkinja je primljena sa teškom politraumom, urađena je hitna kompletna dijagnostika koja je pokazala da ima teške povrede glave, prelom lobanje sa krvarenjem. Zadobila je i prelom karlice, leve nadlaktice i rebara. Nalazi se na odeljenju intenzivne nege Klinike za anesteziju gde je priključena na aparat za mehaničku ventilaciju – rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna