SNIMAO KAKO TUČE SVOJE DETE? Policija uhapsila muškarca iz Leskovca osumnjičenog za nasilje u porodici

I.M.

30. 12. 2020. u 17:09

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su R. F. (41) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

СНИМАО КАКО ТУЧЕ СВОЈЕ ДЕТЕ? Полиција ухапсила мушкарца из Лесковца осумњиченог за насиље у породици

Foto A. Rovčanin

Sumnja se da je on zadao više udaraca svom maloletnom detetu, sve vreme snimajući događaj preko jedne aplikacije.

Osumnjičenom je, po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade