MISLIO JE DA IZ KONTEJNERA CVILI MAČE: Bačenu bebu u Obrenovcu otkrio vozač saniteta, dok je doktorka ukazivala pomoć porodilji!

J. D. LjUTIĆ

24. 12. 2020. u 22:10

MILjA P. (23) se u sredu porodila u porodičnom stanu u obrenovačkom naselju Rojkovac, a njeno novorođenče, devojčica, pronađeno je živo u obližnjem kontejneru.

МИСЛИО ЈЕ ДА ИЗ КОНТЕЈНЕРА ЦВИЛИ МАЧЕ: Бачену бебу у Обреновцу открио возач санитета, док је докторка указивала помоћ породиљи!

Foto: V. N.

Kako saznejemo, nezvanično, Milja P. krila je trudnoću od roditelja i sestre. Ipak, u sredu se porodila i na svet je donela devojčicu.

Nedugo posle porođaja u stanu, dok su joj roditelji spavali u susednoj sobi, došlo je do komplikacija, zbog kojih je pozvana Hitna pomoć iz Obrenovca. Dok su dežurna doktorka i sestra ukazivali pomoć Miljani, vozač saniteta Dušan Mihajlović, koji ih je čekao ispred zgrade, čuo je nekakvo cviljenje iz obližnjeg kontejnera. U prvom trenutku pomislio je da je neko u smeće bacio psa ili mačku. A onda je u jednom od kontejnera, u crnoj kesi za smeće, pronašao bebu.

On je o svemu odmah obavestio kolege koje su alarmirale policiju, a Milja P. i njeno novorođenče su odmah zbrinuti u bolnicu, gde im je ukazana lekarska pomoć i gde su sada pod nadzorom lekara. Milja je tada nadležnima rekla da se krišom porodila u stanu i da je njenu bebu u smeće bacila majka Branka.

Baka, odnosno Miljina i Natašina majka Branka, uhapšena je i u petak će biti privedena na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna