UVEK JE PRAVILA PROBLEME: Komšije porodice Milje (23) u šoku nakon pronalaska bebe u kontejneru

Lj. D. J.

24. 12. 2020. u 11:22

KOMŠIJE i kolege porodice u kojoj se sinoć porodila Milja P. (23), nakon čega je pronađena njena beba u kontejneru, srećom živa i zdrava, u šoku su zbog svega što se dogodilo.

УВЕК ЈЕ ПРАВИЛА ПРОБЛЕМЕ: Комшије породице Миље (23) у шоку након проналаска бебе у контејнеру

Foto: Privatna arhiva/Depositphotos

Komšije kažu da Branku i Rajka P, Miljine roditelje, kao i njenu sestru Natašu P, znaju odavno i da sa njima nikada nije bilo problema.

- Rajko je radio svojevremeno u obrenovačkom vodovodu, u penziji je i teško bolestan, ima kancer - kaže za "Novosti" jedna od komšinica iz obrenovačkog naselja Rojkovac.

- Branka radi u obrenovačkom domu za stare, kao čistačica, u kojem je donedavno, do udaje, radila i njena i Rajkova ćerka Nataša. Jako su fini i radni ljudi svi, osim Milje, koja je uvek iskakala iz porodice i pravila probleme.

Podsetimo, Milja P. bila je u vanbračnoj zajednici sa čovekom sa kojim je živela u Valjevu, sa kojim je izrodila dvadesetomesečnog sina Andreja. Ona se razišla sa mužem i vratila se roditeljima zajedno sa sinom. U međuvremenu je, kako nezvanično saznajemo, ponovo ostala trudna sa za sada nepoznatim partnerom, i juče je rodila devojčicu. Porodila se u roditeljskom stanu.

Njeni roditelji su bili u susednoj sobi, spavali su i ništa nisu čuli.

Ko je i kako i zašto bacio bebu u kontejner još uvek je nepoznanica i to će otkriti istraga. Ono što se za sada zna je to da je beba pronađena živa u kontejneru, u kesi za smeće, da su nakon toga i ona i majka zbrinute u nadležnoj bolnici.

Majka Milja optužuje svoju majku Branku da je ona bacila tek rođeno unuče u kontejner, dok ova to negira i tvrdi da je upravo uradila tek porođena ćerka Milja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!