SUĐENJE ZA KRAĐU TESTOVA ZA MALU MATURU: Radnik obezbeđenja ne zna da objasni kako je nestao materijal sa nadzornih kamera

J.D.Lj.

10. 12. 2020. u 11:05

U VIŠEM sudu u Beogradu danas je u nastavku suđenja Igoru Stamenkoviću, koji se tereti da je iz štamparije ukrao test za malu maturu, saslušan svedok, radnik obezbeđenja.

СУЂЕЊЕ ЗА КРАЂУ ТЕСТОВА ЗА МАЛУ МАТУРУ: Радник обезбеђења не зна да објасни како је нестао материјал са надзорних камера

Foto: K. Mihajlović

On je pred sudom priznao da je snimak kamere predao policiji, koja inače, kako je rekao, „beleži samo kretanja“. On, međutim, nije znao da objasni, kako je moguće da sa snimka nedostaje gotovo pola sata usnimljenog materijala.

Završne reči u ovomm postupku zakazane su za 23. decembar.

Podsetimo, Igor Stamenković, mašinista roto štampe, optužen je da je 2019. godine ukrao test za malu maturu kako bi svom sinu pomogao da lakše položi ispit.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KAKO POBEDITI HEROIN: Priče iz hronike - Gost Novosti izlečenini zavisnik od droga Nebojša Jovanović (VIDEO)