NASTAVLJA SE OBRAČUN SA NARKO DILERIMA! Uhapšena žena (49) u Beogradu, zaplenjena droga opasnija od heroina!

Novosti online

03. 12. 2020. u 08:50

U AKCIJI inspektora beogradske kriminalističke policije uhapšena je P. J. (49) zbog trgovine narkoticima.

НАСТАВЉА СЕ ОБРАЧУН СА НАРКО ДИЛЕРИМА! Ухапшена жена (49) у Београду, заплењена дрога опаснија од хероина!

Foto: Depositphotos

Pretresom njenog stana u Ulici Ivana Božića, policija je pronašla i zaplenila 80 grama heroina, 150 grama spida, 65 Bupova, vagicu za precizno merenje droge i oko 100.000 dinara. Sumnja se da zaplenjen novac potiče od prodaje droge. 

U ovoj akciji je posebno značajna zaplena 65 tableta Buprenforina, odnosno u narko slengu Bupa. U pitanju je lek koji zloupotrebom ili nestručnim konzumiranjem stvara jaču i dužu zavisnost od opijata koji želi da suzbije. Nažalost, mladi ljudi u Srbiji sve češće koriste Bup kao opijat koji može da bude opasniji po zdravlje od heroina.

Akciju hapšenja izveli su policijski inspektori sa Zvezdare. Osumnjičenoj dilerki određeno je zadržavanje do 48 sati. U policijsku stanicu privedena su i tri kupca droge.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)