JOŠ JEDAN NAPAD NA MEDICINSKE RADNIKE: Incident u kovid ambulanti u Kikindi, žena nasrnula na medicinsku sestru (FOTO)

R.Š.

01. 12. 2020. u 17:11

ЈОШ ЈЕДАН НАПАД НА МЕДИЦИНСКЕ РАДНИКЕ: Инцидент у ковид амбуланти у Кикинди, жена насрнула на медицинску сестру (ФОТО)

Foto: R.Š.

ISPRED kovid ambulante Opšte bolnice u Kikindi danas se dogodio incident kada je jedna žena, koja je dovela pacijenta, verovatno supruga, nasrnula na medicinsku radnicu.

Pre toga, žena, starija od 60 godina, je zvonila, pa lupala na staklena vrata, a kada je izašla medicinska radnica u skafanderu, ona joj se približila, stavila joj ruku na lice i ugurala je unutra, ispičao je očevidac ovog događaja. Zbog incidenta je pozvana policija koja ispituje okolnosti ove velike neprijatnosti za medicinske radnike.

- Žena je dovela muškarca koji se teže kretao. Bila je jako nestrpljiva i nezadovoljna, iako ispred ambulante nije bila velika gužva, svega nas dvoje, troje. Međutim, unutra, je sigurno, bilo više pacijenata, jer smo svi dugo čekali. Žena iz pratnje je počela da zvoni, pa da udara rukom na vrata, sve dok se nije pojavila medicinska sestra u skafanderu. Onda je žena rukom krenula ka njoj, prislonila joj ruku na lice i ugurala medicinsku sestru unutra – ispričao je za “Novosti” očevidac, Kikinđanin koji je ispred ambulante od 11 do 15 sati čekao suprugu, a ona je došla da snimi pluća i uradi druge analize, jer je pozitivna na kovid 19.

- Žena napadač i muškarac, nisu došli, kako sam shvatio, zbog simptoma na koronu, već radi neke druge interevencije. Izgleda da im je trebao test da bi mogao da se obavi neki drugi pregled ili intervencija, ali je žena bila jako nezadovoljna i nestrpljiva – svedoči pacijent koji je prisustvovao incidentu.

U Policijskoj upravi Kikinda samo su potvridli da im je događaj prijavljen i da ispituju sve okolnosti koje su do njega dovele. Inače, ovo je prvi ovakav incident između pacijenata i medicinskog osoblja u Kikindi od početak epidemije u martu ove godine.

Nakon incidenta, medicinski radnici su testirali muškarca u čijoj pratnji je bila žena napadač.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Bro

02.12.2020. 09:12

Da, ne moze da ceka jer joj je zet lekar, pa misli da sve mora istog sekunda da se odradi. Ja sam med, radnik pa sam cekala red za testiranje, ljudi zaista imaju posla, ne mogu da stignu!!!