UBIJENI NOSIO LAŽNA DOKUMENTA?! Otkriven pravi identitet muškarca koji je upucan kod "Delta sitija" (FOTO/VIDEO)

Z. U. - S. M.

12. 11. 2020. u 17:16

U GARAŽI zgrade "Jorgovan" u novobeogradskom "Delta sitiju" danas oko 3:40 ubijen je muškarac. Iako je prvobirno preneto da je u pitanju je Jordan B, ispostavilo se da su u pitanju lažna dokumenta, i da je upucani navodno Bojan M. Policija još uvek utvrđuje identitet nesrećnog muškarca.

УБИЈЕНИ НОСИО ЛАЖНА ДОКУМЕНТА?! Откривен прави идентитет мушкарца који је упуцан код Делта ситија (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Z. Jovanović

Na terenu su jake policijske snage i veliki broj vozila Hitne pomoći.

Policija je blokirala ulaz u zgradu i garažu u Ulici Đorđa Stanojevića gde se sve dogodilo.

Jedan od očevidaca je za "Novosti" rekao da je parkirao vozilo, kada je osetio miris baruta i video ubijenog. Taj mladić je i pozvao policiju.

Zaposleni u lokalima ništa nisu ni čuli ni videli, sve dok se nisu pojavila kola Hitne pomoći i policija. Tek tada su shvatili da se nešto dešava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)