UŽAS U MEROŠINI: Starac uhvatio lopove u svojoj kući, doživeo srčani udar!

J. Ć.

28. 10. 2020. u 16:39

УЖАС У МЕРОШИНИ: Старац ухватио лопове у својој кући, доживео срчани удар!

Foto: Depositphotos

S.T. (76), lekar u penziji iz Merošine, završio je u bolnici nakon što su u utorak oko 20.30 dva zasada nepoznata razbojnika pokušala da opljačkaju njegovu porodičnu kuću.

Kako saznajemo, on je u njihovoj nameri brzo osujetio, jer je čuo buku u podrumu i kako neko lomi staklo, ali ga je ovaj pokušaj razbojništa umalo koštalo života.

- U prizemlju kuće on ima ambulantu u koju su razbojnici pokušali da uđu. Jedan je razbio prozor i uvukao se u prostoriju dok je drugi ostao napolju i čuvao stražu. Lekar je čuo lomljavu ,sišao u prizemlje i zatekao razbojnika. Počeli su da se gušaju, pa je lopov odustao i sa svojim saučesnikom pobegao. Međutim, S.T. se uzbudio zbog traumatičnog događaja i doživeo infarkt – kažu sagovornici upoznati sa slučajem.

Na svu sreću, pre nego što mu je pozlilo, lekar je uspeo da pozove policiju koja mu je pružala pomoć dok nije stiglo sanitetsko vozilo i prebacilo ga u nišku bolnicu.

Niška policija je potvrdila da im je prijavljen pokušaj razbojništva tokom kojeg su se nepoznata lica sukobila sa vlasnikom, te da je obavešteno prokupačko tužilaštvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)