ČIKE SU BILE DOBRE PREMA MENI: Detalji navodne pedofilije u Zaječaru - devojčica (8) tvrdi da je dodirivalo više muškaraca, prozvani negiraju

V. ĐORĐEVIĆ

17. 09. 2020. u 08:45

ЧИКЕ СУ БИЛЕ ДОБРЕ ПРЕМА МЕНИ: Детаљи наводне педофилије у Зајечару - девојчица (8) тврди да је додиривало више мушкараца, прозвани негирају

Foto: Depositphotos

POSLE serije tekstova o osmogodišnjoj M. R. iz Zaječara, koja tvrdi da ju je više starijih muškaraca dodirivalo po intimnim delovima tela ispod vode na Popovoj plaži, a potom je, kupujući joj sladolede i druge poklone, navodilo na oralni seks, Više javno tužilaštvo u ovom gradu je angažovalo specijalnog veštaka, koji bi trebalo da utvrdi da li maloletnica govori istinu ili je sve to izmislila - saznaju "Novosti".

Devojčica je, kako smo već pisali, pokazala još nekoliko starijih osoba, koje su je, navodno, učili da pliva, a zapravo su je ispod vode dodirivali po intimnim delovima tela. Međutim, svi "prozvani" su negirali priču maloletnice, tako da se u celu priču, uz veštaka, uključio i tim psihologa, koji bi trebalo da ustanovi da li M. R. govori istinu.

Istovremeno, i Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru istražuje da li je maloletica bila zanemarivana. Ukoliko se ustanovi da jeste, protiv njenih roditelja biće pokrenut krivični postupak, a M. R. bi, u tom slučaju, bila smeštena u hraniteljsku porodicu.

OTAC NEGIRA ĆERKINE TVRDNjE

ISTRAŽNI organi su, saznajemo, u zatvoru, gde izdržava višegodišnju kaznu zbog nekoliko krivičnih dela, ispitali i I. Š. (40), iz Bora, koga je ćerka I. Š. (17), optužila da ju je od trenutka kada je imala 13 godina, pa sve do odlaska na robiju, primoravao na oralni seks. Sa druge strane, otac je sve to negirao, uz tvrdnju da je njegova ćerka izmanipulisana. S druge strane, devojka, koja danas ima 19 godina, ne odstupa od svoje tvrdnje da je bila žrtva seksualnog nasilja od strane svog oca.

Sve je na videlo izašlo kada je priveden Zaječarac M. S. (64), koji je, navodno, "učio" osmogodišnjakinju da pliva na gradskom kupalištu, a umesto toga je ispod vode dodirivao po intimnim delovima tela i u obližnjem šumarku je dva puta ubedio da ga oralno zadovolji. Istovremeno, M. R. tvrdi da taj čovek nije bio jedini koji joj je radio slične stvari.

Ono što se zna, maloletnica je sama, samo u gaćicama, dolazila na Popovu plažu. Tu su je na isti način kao i, navodno, M. S. spopadali još neki stariji muškarci. Prilikom saslušanja, devojčica je ispričala da je oralno zadovoljila još nekoliko starijih muškaraca, a policija sada proverava njene navode. Scenario je, navodno, uvek bio isti.

Foto: Novosti

- Maloletnica je kazala je da su "čike bile dobre prema njoj" - navodi izvor upoznat sa slučajem. - Većina ju je "učila da pliva", a zapravo su je ispod površine vode dodirivali po intimnim delovima.

Nakon izlaska iz Timoka, stariji muškarci bi devojčici kupovali sladoled, sendvič ili joj ukazivali pažnju. Posle toga, vodili bi je u obližnji šumarak, gde ih je ona, očigledno nesvesna svojih postupaka, oralno zadovoljavala. Istraga je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)