NOVOSADSKA POLICIJA O ISTRAZI PREBIJANjA M.M. (28): Tužilaštvo obavešteno odmah

Lj. P.

14. 09. 2020. u 21:16

НОВОСАДСКА ПОЛИЦИЈА О ИСТРАЗИ ПРЕБИЈАЊА М.М. (28): Тужилаштво обавештено одмах

Foto: Printskrin

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu danas se oglasila povodom dezinformacija koje su se pojavile povodom slučaja prebijanja M.M. (28) u Novom Sadu.

Saopšteno je da je policija Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu obavestila 24. avgusta, čim je dobila prijavu od Kliničkog centra vojvodine.

- Navedeno tužilaštvo je dalo nalog policiji da započne prikupljanje potrebnih obaveštenja povodom navedenog slučaja, u skladu sa čim je policija uzela izjavu i od oštećenog i od više osoba koje su te večeri bile prisutne na mestu događšaja, saopštila je Pu Novi Sad. - Naravno, o svemu su sačinjene službene beleške i upoznat je postupajući tužilac.

U međuvremenu, kako se dalje navodi, tužilac je prekvalifikovao krivično delo iz teških povreda u pokušaj ubistva. Upravo zbog promene krivičnog dela za koje se tereti osumnjičeni, moralo je doći i do promene postupajućeg tužilaštva, pa je predmet prebačen u Više javno tužilaštvo, u skladu sa novom kvalifikacijom krivičnog dela, 12. septembra dalo naredbu o sprovođenju istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)