NOVOSADSKA POLICIJA O ISTRAZI PREBIJANJA M.M. (28): Tužilaštvo obavešteno odmah

Lj. P.

14. 09. 2020. u 21:16

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu danas se oglasila povodom dezinformacija koje su se pojavile povodom slučaja prebijanja M.M. (28) u Novom Sadu.

НОВОСАДСКА ПОЛИЦИЈА О ИСТРАЗИ ПРЕБИЈАЊА М.М. (28): Тужилаштво обавештено одмах

Foto: Printskrin

Saopšteno je da je policija Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu obavestila 24. avgusta, čim je dobila prijavu od Kliničkog centra vojvodine.

- Navedeno tužilaštvo je dalo nalog policiji da započne prikupljanje potrebnih obaveštenja povodom navedenog slučaja, u skladu sa čim je policija uzela izjavu i od oštećenog i od više osoba koje su te večeri bile prisutne na mestu događšaja, saopštila je Pu Novi Sad. - Naravno, o svemu su sačinjene službene beleške i upoznat je postupajući tužilac.

U međuvremenu, kako se dalje navodi, tužilac je prekvalifikovao krivično delo iz teških povreda u pokušaj ubistva. Upravo zbog promene krivičnog dela za koje se tereti osumnjičeni, moralo je doći i do promene postupajućeg tužilaštva, pa je predmet prebačen u Više javno tužilaštvo, u skladu sa novom kvalifikacijom krivičnog dela, 12. septembra dalo naredbu o sprovođenju istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)