VIKALA JE DA JE NIKO NEĆE DROGIRATI: Novi detalji zločina u zrenjaninskom naselju Bagljaš

B. G.

11. 09. 2020. u 12:28 >> 12:28

ВИКАЛА ЈЕ ДА ЈЕ НИКО НЕЋЕ ДРОГИРАТИ: Нови детаљи злочина у зрењанинском насељу Багљаш

Privatna arhiva

STANISLAVA Milkovski, koja je, kako se sumnja, u utorak u ranim jutarnjim časovima, pred očima petogodišnje ćerkice, sa više uboda kuhinjskim nožem, u Zrenjaninu, usmrtila svog supruga Branislava, prema nezvaničnim informacijama, imala je velike psihičke probleme i zbog toga uzimala jake lekove, koji su po svemu sudeći prouzrokovali halucinacije...

Zato je, kako saznajemo, Više javno tužilštvo u Zrenjaninu pokrenulo istragu protiv osumnjičene i nakon saslušanja donelo naredbu za njeno psihijatrijsko veštačenje.

Kako tvrde neki Zrenjaninci, koji su se slučajno zatekli na ulici u trenutku kada je nesrećni Branislav, kroz prozor pokušao da pobegne iz kuće, nekadašnji đak generacije i profesorka koja je završila dva fakulteta, u bunilu, vikala je "niko mene neće drogirati..."

Da li je njen suprug, samo pokušao da joj, kao što je to i ranije često činio, da redovnu dozu lekova, ili je u pitanju bio neki sukob između njih, po svemu sudeći zauvek će ostati nepoznato.

Ostaju tvrdnje njima bliskih ljudi da su, pre kobnog jutra, Stanislava i Branislav živeli mirno i skladno, a da je njena bolest, najverovatnije uticala da u rastrojstvu počini ubistvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)