VIKALA JE DA JE NIKO NEĆE DROGIRATI: Novi detalji zločina u zrenjaninskom naselju Bagljaš

B. G.

11. 09. 2020. u 12:28 >> 12:28

STANISLAVA Milkovski, koja je, kako se sumnja, u utorak u ranim jutarnjim časovima, pred očima petogodišnje ćerkice, sa više uboda kuhinjskim nožem, u Zrenjaninu, usmrtila svog supruga Branislava, prema nezvaničnim informacijama, imala je velike psihičke probleme i zbog toga uzimala jake lekove, koji su po svemu sudeći prouzrokovali halucinacije...

ВИКАЛА ЈЕ ДА ЈЕ НИКО НЕЋЕ ДРОГИРАТИ: Нови детаљи злочина у зрењанинском насељу Багљаш

Privatna arhiva

Zato je, kako saznajemo, Više javno tužilštvo u Zrenjaninu pokrenulo istragu protiv osumnjičene i nakon saslušanja donelo naredbu za njeno psihijatrijsko veštačenje.

Kako tvrde neki Zrenjaninci, koji su se slučajno zatekli na ulici u trenutku kada je nesrećni Branislav, kroz prozor pokušao da pobegne iz kuće, nekadašnji đak generacije i profesorka koja je završila dva fakulteta, u bunilu, vikala je "niko mene neće drogirati..."

Da li je njen suprug, samo pokušao da joj, kao što je to i ranije često činio, da redovnu dozu lekova, ili je u pitanju bio neki sukob između njih, po svemu sudeći zauvek će ostati nepoznato.

Ostaju tvrdnje njima bliskih ljudi da su, pre kobnog jutra, Stanislava i Branislav živeli mirno i skladno, a da je njena bolest, najverovatnije uticala da u rastrojstvu počini ubistvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela