U TOKU POTRAGA ZA TELIMA SUPRUŽNIKA: Velika Morava i dalje skriva bračni par iz Saraoraca (FOTO)

J.I.

29. 08. 2020. u 10:43

POČELA je potraga za telima Mirjane i Dragija Mladenovića koji su se utopili u Velikoj Moravi kod Saraoraca u petak.

У ТОКУ ПОТРАГА ЗА ТЕЛИМА СУПРУЖНИКА: Велика Морава и даље скрива брачни пар из Сараораца   (ФОТО)

Foto: J.Ilić

Ronioci žandarmerije pretražuju nizvodno od mesta gde su se supruznici udavili.

Tela utopljenih su viđena juče kako plutaju na površini reke, oko 500 metara nizvodno  od mesta gde je, kraj reke, ostao njihov traktor. Ipak, uprkos potrazi koja je trajala čitavog dana, nisu izvučena iz vode.

Prema nezvaničnim saznanjima, u reku je najpre upala žena i počela da se davi, a onda je suprug skočio za njom pokušavajući da joj spase život.  Reč je o poljoprivrednicima iz ovog mesta koji su najverovatnije krenuli da obave poslove na svom imanju.

Foto: J.Ilić

Foto: J.Ilić

Foto: J.Ilić

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)