SAMOUBISTVO ILI NESREĆNI SLUČAJ? Žandarmerija izvukla telo iz bunara u selu Lazac kod Kraljeva (FOTO, VIDEO)

G. Ćirović

22. 08. 2020. u 13:56

Posle višednevne potrage, beživotno telo Č. B.(62) iz sela Lazac nadomak Kraljeva pronađeno je u petak uveče u bunaru dubokom oko 35 metara u dvorištu njegove porodične kuće.

САМОУБИСТВО ИЛИ НЕСРЕЋНИ СЛУЧАЈ? Жандармерија извукла тело из бунара у селу Лазац код Краљева (ФОТО, ВИДЕО)

Foto Goran Šljivić

Komšije prepostavljaju da je u pitanju samoubistvo pošto je, kako kažu, nesrećni muškarac imao psihičkih problema i nekoliko puta se lečio od depresije, mada ne isključju ni mogućnost nesrećnog slučaja.

- Nekoliko dana ga nisam viđao ni u selu, ni u dvorištu pred kućom. Pre dva dana sam nestanak prijavio policiji. Sumnjajući da nije možda upao u svoj bunar, pozvao sam vatrogasce i čoveka koji se bavi iskopavanjem bunara kako bi iscrpeli vodu. Nakon toga smo u dubini bunara ugledali njegovo beživotno telo – priča prvi komšija.

Leš nesrećnog Č. B. u subotu pre podne iz bunara je izvadio pripadnik kraljevačkog odreda Žandarmerije uz asistenciju i pomoć svojih kolega, kao i pripadnika ovdašnje Vatrogasno-spasilačke jedinice.

- Pred desetak godina vratio se u selo iz Čačka. Živeo je ovde sam sa majkom dok nije preminula, a druge bliže rođake, koliko znamo, nije imao. Svima je bilo poznato da je imao određenih zdravstvenih problema, ali nikada nije napravio nijedan problem ili incident – dodaju komšije. - Bio je i veoma pobožan, a šta ga je na ovo nateralo, tu tajnu je odneo sa sobom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista