MESO JE BILO OTPALO, VIDELE SU SE KOSTI: Vlasnik restorana u kojem je Teodora bila pre nesreće ispričao jezive detalje kobne noći (FOTO)

Š. Marović

11. 08. 2020. u 15:40

МЕСО ЈЕ БИЛО ОТПАЛО, ВИДЕЛЕ СУ СЕ КОСТИ: Власник ресторана у којем је Теодора била пре несреће испричао језиве детаље кобне ноћи  (ФОТО)

Foto: K. Mihajlović

TRI dana posle teške saobraćajne nesreće kod "Avala filma" na Košutnjaku, Beograđanka Teodora R. (19) i dalje se nalazi na Odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra.

Vozač F.I. (20) koji je u subotu oko 23 sati naleteo na devojku u Ulici Kneza Višeslava 88 juče je uhapšen, a kako za "Novosti" ističe Goran Radivojević vlasnik restorana "Bajka" u kom je kobne večeri Teodora izašla sa društvom, samo odjednom se začuo prasak i snažan udar, a sve se odigralo u deliću sekunde.

- Pošto kafana radi do 23 sati, Teodora je deset minuta ranije krenula kući, jer je skoro položila i ima probnu vozačku dozvolu - priča Radivojević.

- Moja supruga je zakazala rezervaciju, a za stolom je bio njen dečko i još četvoro, petoro drugara. Ona je prelazila pešački prelaz kod "Avala filma" jer joj je automobil bio parkiran prekoputa ulice. Iako je bila u žutoj i lako uočljivoj haljini, odjednom se začuo snažan udar. Odmah je stala muzika u restoranu, a šurak je prvi dotrčao do nesrecće devojke i ugledao stravičan prizor, stopalo joj je bilo potpuno unakaženo. Meso je bilo otpalo, a videle su se i kosti.

U totalnom haosu on je uzeo od Teodorinog dečka kaiš i zavezao ga devojci oko noge kako bi zaustavio krvarenje i kako bi ona ostala u svesnom stanju do dolaska vozila Hitne pomoći.

Mesto nesreće / Foto: K. Mihajlović

 

- Odjednom je nastala panika, društvo nesrećne devojke bilo je u totalnom šoku - kaže vlasnik "Bajke".

- Šurak je vikao i tražio od gostiju da neko odmah pozove policiju i sanitetsko vozilo, a njihova brza reakcija verovatno je spasila devojku. Žena je stalno u kontaktu sa drugovima kako bi pratila njeno zdravstveno stanje. Molimo se da devojka na kraju bude dobro i izađe što pre iz bolnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Babalui

11.08.2020. 17:30

Ulica kneza Višeslava , poznatog po krstionici , spomeniku hrvatske državnosti ranog srednjeg vijeka...baš se pitam ima li u Zagrebu ulica Cara Dušana , Lazara ili slično..e baš svašta

Pa Vidi Ovako

11.08.2020. 18:09

@Babalui - Mislim da je već preterivanje sa svim tim tzv nacionalizmima i religijama. Dosta više sa podelama i zavadama, gledajte u budućnost i vi koji nemate prošlost.

MatijaBG

11.08.2020. 18:57

Ljudi ne znaju da je bas tu, neki privatnik ugurao praonicu automobila, samousluznu, bez pristupnih saobracajnica, odmah pored puta..svakog dana gledam kako se tu dogadja svasta....