MESO JE BILO OTPALO, VIDELE SU SE KOSTI: Vlasnik restorana u kojem je Teodora bila pre nesreće ispričao jezive detalje kobne noći (FOTO)

Š. Marović

11. 08. 2020. u 15:40

TRI dana posle teške saobraćajne nesreće kod "Avala filma" na Košutnjaku, Beograđanka Teodora R. (19) i dalje se nalazi na Odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra.

МЕСО ЈЕ БИЛО ОТПАЛО, ВИДЕЛЕ СУ СЕ КОСТИ: Власник ресторана у којем је Теодора била пре несреће испричао језиве детаље кобне ноћи  (ФОТО)

Foto: K. Mihajlović

Vozač F.I. (20) koji je u subotu oko 23 sati naleteo na devojku u Ulici Kneza Višeslava 88 juče je uhapšen, a kako za "Novosti" ističe Goran Radivojević vlasnik restorana "Bajka" u kom je kobne večeri Teodora izašla sa društvom, samo odjednom se začuo prasak i snažan udar, a sve se odigralo u deliću sekunde.

- Pošto kafana radi do 23 sati, Teodora je deset minuta ranije krenula kući, jer je skoro položila i ima probnu vozačku dozvolu - priča Radivojević.

- Moja supruga je zakazala rezervaciju, a za stolom je bio njen dečko i još četvoro, petoro drugara. Ona je prelazila pešački prelaz kod "Avala filma" jer joj je automobil bio parkiran prekoputa ulice. Iako je bila u žutoj i lako uočljivoj haljini, odjednom se začuo snažan udar. Odmah je stala muzika u restoranu, a šurak je prvi dotrčao do nesrecće devojke i ugledao stravičan prizor, stopalo joj je bilo potpuno unakaženo. Meso je bilo otpalo, a videle su se i kosti.

U totalnom haosu on je uzeo od Teodorinog dečka kaiš i zavezao ga devojci oko noge kako bi zaustavio krvarenje i kako bi ona ostala u svesnom stanju do dolaska vozila Hitne pomoći.

Mesto nesreće / Foto: K. Mihajlović

 

- Odjednom je nastala panika, društvo nesrećne devojke bilo je u totalnom šoku - kaže vlasnik "Bajke".

- Šurak je vikao i tražio od gostiju da neko odmah pozove policiju i sanitetsko vozilo, a njihova brza reakcija verovatno je spasila devojku. Žena je stalno u kontaktu sa drugovima kako bi pratila njeno zdravstveno stanje. Molimo se da devojka na kraju bude dobro i izađe što pre iz bolnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (5)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja