NEVEROVATNA ODBRANA POSLE UDESA: Milojko Pantić priznao da je malo popio, ali okrivljuje putare

Novosti online

30. 07. 2020. u 21:46

SPORTSKI komentator Milojko Pantić, koji je ponedeljak uveče pijan kolima uleteo u pešački zonu u Pećincima, tvrdi da su za udes krivi putari i da će ih tužiti jer put nije dobro obeležen.

НЕВЕРОВАТНА ОДБРАНA ПОСЛЕ УДЕСА: Милојко Пантић признао да је мало попио, али окривљује путаре

Milojko Pantić

Na mestu udesa i u neposrednoj blizini, pre pešačke zone, nalaze se tri saobraćajna znaka - za ograničenje brzine na 40 kilometara na sat, uz upozorenje na to da se deca mogu naći na putu, obaveštenje da se ovaj put račva levo i desno, kao i da se nalazite na glavnom putu i da ulazite u levu krivinu.

Pantić je produžio pravo i svojim „fordom“ naleteo na bedem koji odvaja pešačku zonu od puta. On objašnjava da je video znak, ali da nije mogao brže da reaguje.

- Nisam vozio brzo, možda 40-50 na sat. Prvi put sam prolazio tuda sa rođakom, zalutali smo jer nema putokaza. Išli smo iz Šašinca za Beograd video sam znak za obavezno levo i desno, ali, nažalost, on je bio toliko blizu, na manje od 20 metara od same raskrsnice i bedema, da nisam mogao da odreagujem na vreme. Kočio sam, ali nisam uspeo da stanem - poručuje Pantić i dodaje:

- Tačno je da sam malo popio i da mi se to drugi put dešava za manje od godinu i po dana. Sad razmišljam, ovo mi je druga opomena koju ću, kako znam, morati da shvatim ozbiljno! Sreća je da nisam nekog povredio i uništio auto.

UMALO TRAGEDIJA

Pantić je zbog 1,61 promila alkohola u krvi 12 sati bio na trežnjenju

. - Nemam opravdanje za to što sam vozio pijan. Bili smo kod prijatelja, ručali i malo sam popio. Shvatam da sam u godinama, ali ovde deo krivice snose i putari. Mogli smo da nastradamo ili, još gore, da nekog ubijem. Zato razgovaram sa advokatom da tužimo putare - rekao je Pantić i potvrdio da mu je izrečena novčana kazna od 120.000 dinara, oduzimanja 16 poena i 10 meseci zabrane upravljanja vozilom.

Pantićev nekadašnji kolega, čuveni komentator bivše Jugoslavije, Mladen Delić, verovatno bi ponovio čuvenu rečenicu: Ljudi, ma je li to moguće...

(kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

ODRŽIVI TRANSPORT:  Ključni faktor zaštite životne sredine i zdravlja