NEVEROVATNA ODBRANA POSLE UDESA: Milojko Pantić priznao da je malo popio, ali okrivljuje putare

Novosti online

30. 07. 2020. u 21:46

НЕВЕРОВАТНА ОДБРАНA ПОСЛЕ УДЕСА: Милојко Пантић признао да је мало попио, али окривљује путаре

Milojko Pantić

SPORTSKI komentator Milojko Pantić, koji je ponedeljak uveče pijan kolima uleteo u pešački zonu u Pećincima, tvrdi da su za udes krivi putari i da će ih tužiti jer put nije dobro obeležen.

Na mestu udesa i u neposrednoj blizini, pre pešačke zone, nalaze se tri saobraćajna znaka - za ograničenje brzine na 40 kilometara na sat, uz upozorenje na to da se deca mogu naći na putu, obaveštenje da se ovaj put račva levo i desno, kao i da se nalazite na glavnom putu i da ulazite u levu krivinu.

Pantić je produžio pravo i svojim „fordom“ naleteo na bedem koji odvaja pešačku zonu od puta. On objašnjava da je video znak, ali da nije mogao brže da reaguje.

- Nisam vozio brzo, možda 40-50 na sat. Prvi put sam prolazio tuda sa rođakom, zalutali smo jer nema putokaza. Išli smo iz Šašinca za Beograd video sam znak za obavezno levo i desno, ali, nažalost, on je bio toliko blizu, na manje od 20 metara od same raskrsnice i bedema, da nisam mogao da odreagujem na vreme. Kočio sam, ali nisam uspeo da stanem - poručuje Pantić i dodaje:

- Tačno je da sam malo popio i da mi se to drugi put dešava za manje od godinu i po dana. Sad razmišljam, ovo mi je druga opomena koju ću, kako znam, morati da shvatim ozbiljno! Sreća je da nisam nekog povredio i uništio auto.

UMALO TRAGEDIJA

Pantić je zbog 1,61 promila alkohola u krvi 12 sati bio na trežnjenju

. - Nemam opravdanje za to što sam vozio pijan. Bili smo kod prijatelja, ručali i malo sam popio. Shvatam da sam u godinama, ali ovde deo krivice snose i putari. Mogli smo da nastradamo ili, još gore, da nekog ubijem. Zato razgovaram sa advokatom da tužimo putare - rekao je Pantić i potvrdio da mu je izrečena novčana kazna od 120.000 dinara, oduzimanja 16 poena i 10 meseci zabrane upravljanja vozilom.

Pantićev nekadašnji kolega, čuveni komentator bivše Jugoslavije, Mladen Delić, verovatno bi ponovio čuvenu rečenicu: LJudi, ma je li to moguće...

(kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Miki Zg

30.07.2020. 21:58

Sve govori njegovih novih 1,61 promila u krvi ,moj gosp.Milojko ( pardon Ludojko ,notorni pijanac ,oduzeti vozačku trajno u cilju zaštite njega i građana !

gorans

30.07.2020. 23:34

Milojko opleti, kakav alkohol, kakvi bakraci, Vucic je kriv. VUCIC i niko drugi. Kad bi on itiso s vlasti ti bi sigurno prestao da piješ.

maniks

31.07.2020. 12:52

Ovo je primer svih primera. Kad od Milojka postane ludi Milojko. Kad od vrsnog sportskog komentatora postane vrhunska nistarija, kad od treznog coveka postane notorna pijanica, kad od patriote postane izdajnik svog naroda ,kad .....

Dragan

31.07.2020. 13:02

Prosle godine pijan bezao od policije tako sto je vozio preko Brankovog mosta u traci za suprotni smer. Sada je pijan vozio pesackom zonom. Za ovo bi morao da ostane bez dozvole godinu dana plus da sakupi kaznenih poena dovoljno da stekne obavezhjuce pravo da ponovo polaze vozacki ispit plus novcana kazna. Uz malo srece za ostale ucesnike u saobracaju i pesake, nece doziveti da ponovo sedne za volan osim u luna parku.

Bocan

31.07.2020. 15:44

On je u pravu! Dokazano je da se pijancima sužava vidno polje. Putari moraju znakove prilagoditi pijani vozačima jer pravosuđe ne može da izađe na kraj sa njima.