VEZAN POBEGAO POLICIJI: Uhapšeni Boranin umakao tokom hapšenja, majka ga vratila u stanicu!

V. Đ.

utorak, 14. 07. 2020. u 20:54

ВЕЗАН ПОБЕГАО ПОЛИЦИЈИ: Ухапшени Боранин умакао током хапшења, мајка га вратила у станицу!

Ilustracija Depositphotos

BOR - V. R. (17), iz Bora, koga je policijska patrola zaustavila zbog sumnje da je na ulici prodavao drogu, nakon što je lišen slobode i stavljene su mu lisice, uspeo je da iskoristi nepažnju organa reda i, vezan - pobegne!

Jedna od policajki je potrčala za njim, ali se saplela, pala i ugruvala.

Policija je V. R. zaustavila na ulici sumnjajući da je prodavao drogu. Uhvatili su ga, savladali, prislonili na službeno vozilo i stavili mu lisice. Nakon toga, naredilu su mu da sedne na pločnik, dok policajci vide da li je uspeo da baci deo droge.

Ali, V. R. je tada ustao i počeo da beži. Policajka je potrčala za njim. Međutim, saplela se i pala. Po izveštaju lekara, tom prilikom se ugruvala i zadobila brojne oguljotine.

Kolege su pritrčale da joj pomognu, a V. R. je sa lisicama na rukama pobegao sa lica mesta i zatražio od majke da mu pomogne.

Majka ga je, međutim, odvela u policiju, koja je protiv njega podnela prijavu i zadržala ga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Nikola

15.07.2020. 01:54

@Goran - Molim? Nauci da niko ne zna sta je u tvojoj glavi i da je nemoguce sloziti sliku sta je pisac hteo da kaze kada su nasumicno ispisane reci.

Aca

15.07.2020. 10:40

@Dik - Bravo za komentar! Neznam zasto policija daje nagrade za hapsenje dece,pogotovu kada im anadju nekoliko grama marihuane,nagradjuju inspektore novcanim sredstvima.