Tehnomanija slavi rođendan!

Promo

06. 04. 2021. u 15:00 >> 13:24

Prošlo je 22 godine od kada je Tehnomanija otvorila svoju prvu radnju u centru Beograda. Na samom početku, kompanija je razvila viziju velikog retailer-a, koji će uz najbolji asortiman pružiti nezaboravno iskustvo kupovine. Od otvaranja prvog objekta promenilo se mnogo toga ali je težnja kompanije da odgovori na sve potrebe svojih kupaca ostala ista.

Техноманија слави рођендан!

Foto: Promo

Istorija ove kompanije je duga i ispunjena izazovima, a do uspeha se moglo doći samo uz konstantno učenje, razvoj i napredovanje. Uvidevši to, Tehnomanija se odvažila na usmeravanje svoje energije na kvalitetnu ponudu, praćenje trendova i uvođenje inovacija u svakom segmentu poslovanja.

Među prvim kompanijama je razvila online prodaju, te postavila temelje kada je e-commerce poslovanje u pitanju. Uveden je niz funkcionalnosti na sajtu, doneta je odluka o širenju prodajne mreže i otvaranju logističko-distributivnog centra, kako bi se unapredilo korisničko iskustvo potrošača.

To su samo neki od koraka koji su sprovedeni kako bi se odgovorilo na potrebe kupaca. Višegodišnji ozbiljan pristup, učinio je ovu kompaniju mestom gde ljudi najčešće kupuju svoje tehničke uređaje.

Foto: Promo

Iskorak kompanije primećen je u pogledu asortimana. Veliki broj svetskih, prestižnih brendova se može pronaći upravo u Tehnomaniji. Kompanija je otišla korak dalje, pa tako kupcima ponudila novi asortiman ekskluzivnih kategorija, koji se može pronaći samo u Tehnomaniji. Među njima su brendovi, poput fenomenalnog brenda električnog bicikla Greyp, Haier kao i mnogi drugi.

„Naša kompanija se može pohvaliti velikim uspesima i poslovnim rezultatima. Već 22 godine poslujemo uspešno na tržištu, te zauzimamo važno mesto u srcima naših potrošača. Uz pomoć modernog pristupa, zajedno sa stručnim kadrovima i partnerima uspešno opstajemo na tržištu kao lideri godinama unazad. Ambiciozni projekti su pred nama, a mi odlučno idemo prema uspehu", rekao je Lovro Vučković, izvršni direktor prodaje Tehnomanije.

Danas se Tehnomanija može pohvaliti sa preko 1.800 zaposlenih, i asortimanom koji čini više od 20.000 različitih uređaja renomiranih svetskih brendova. Tehnomanija na nedeljnom nivou opsluži preko 50.000 zadovoljnih kupaca.

Povodom 22. godišnjice poslovanja na domaćem tržištu Tehnomanija je pripremila veliku rođendansku ponudu uređaja u trajanju od gotovo mesec dana, i to od 5. aprila do 2. maja.

Ponuda za rođendan Tehnomanije će i ove godine imati fenomenalne cene laptopova, tableta, bele tehnike i ostalih uređaja. Kupce Tehnomanije, pored odličnih cena, očekuju i brojna iznenađenja.

Saznajte više na sajtu Tehnomanije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna