DOBITNICA SADA VLASNICA: Potpisan ugovor za stan iz igre "Uzmi račun i pobedi"

S. B.

12. 02. 2021. u 18:52

SREĆNA dobitnica stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", Mirjana Vujović iz Mataruške banje, od juče je i zvanično njegova vlasnica.

ДОБИТНИЦА САДА ВЛАСНИЦА: Потписан уговор за стан из игре Узми рачун и победи

Foto: G.Š.

Potpisala je ugovor sa ministrom finansija Sinišom Malim. Osvojila je stan u beogradskom naselju "Zemunske kapije".

Mirjana Vujović se za nagtradnu igru kandidovala poslavši čak 50 koverata.

- Bila sam u velikom šoku kada sam saznala da je jedna mojih koverata izvučena, a onda je usledio osećaj neopisive sreće. - rekla je Mirjana Vujović. - Imala sam predosećaj da ću dobiti nešto. Cela porodica je učestvovala u nagradnoj igri. Neću se seliti u novi stan, ostaviću deci da se dogovore, ja ću još malo u penziju.

U trenutku kada je izvučena Mirjanina koverta, u bazenu ih je bilo 9,3 miliona.

- Prema poslednjim podacima, u bazenu se sada već nalazi 9,6 miliona koverata - rekao je ministar Mali. - Pozivam što veći broj građana da pošalju svoje koverte sa fiskalnim računima. Ono što je meni kao ministru finansija važno jeste da na ovaj način razvijamo svest o tome da uzimamo fiskalne račune, bez obzira da li je nagradna igra u toku ili ne, jer na taj način poštujemo državu.

BOLJA NAPLATA

U BUDŽET Srbije je u 2020. godini stiglo više novca od PDV-a nego u 2019. godini.

- To je potvrda da nam se ekonomska aktivnost nije smanjila, da ljudi polako, ali sigurno, shvataju važnost onoga što ulazi u budžet Republike Srbije, od čega gradimo škole, bolnice, kupujemo lekove, vakcine, gradimo autoputeve - istakao je Siniša Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)