PAKETIĆIMA KROZ SRBIJU ZA LEPŠE PRAZNIKE: Dunav osiguranje, prijatelj od detinjstva

Promo

23. 12. 2020. u 08:00

ПАКЕТИЋИМА КРОЗ СРБИЈУ ЗА ЛЕПШЕ ПРАЗНИКЕ: Дунав осигурање, пријатељ од детињства

Foto: Aleksandar Mijatović

NOVOGODIŠNJI praznici oduvek su bili vreme darivanja, pažnje i bliskosti. Kompanija „Dunav osiguranje“ odlučila je da i u ovim vanrednim pandemijskim uslovima novogodišnjim paketićima obraduje najmlađe širom Srbije.

Kao i prethodnih godina, spremno je pregršt poklona za mališane iz brojnih osnovnih škola, ustanova za nezbrinutu decu, udruženja i centara za socijalno staranje, specijalizovanih bolnica za dečije bolesti i prihvatilišta, u želji da ulepšamo praznične dane i pružimo veru u lepše sutra.

Foto: Aleksandar Mijatović

 

Kako je istakao Bojan Raičević, član Izvršnog odbora „Dunav osiguranja“, više od 5.000 „dunavskih“ paketića punih slatkiša, igračaka i lepih želja krenuće na put kako bi do novogodišnje noći stigli u oko 110 škola, udruženja i institucija za decu širom Srbije.

- Podršku u misiji da stignemo do svakog mesta u zemlji i posetimo sve ustanove za decu koju želimo da obradujemo pružiće široka prodajna mreža Kompanije „Dunav osiguranje“, koja broji 29 glavnih filijala osiguranja i preko 600 prodajnih mesta i ekspozitura. Ovom humanom akcijom nastavljamo misiju korporativne i društvene odgovornosti započetu 2019. godine pod sloganom „Prijatelj od detinjstva“, sa idejom da negujemo prijateljstvo i druženje s najmlađim članovima zajednice.

Kroz razvijenu mrežu projekata i akcija društvene odgovornosti, Kompanija „Dunav osiguranje“, kao lider u svojoj delatnosti, nastavlja da pruža podršku dugogodišnjim osiguranicima, ali i učvršćuje prijateljstva i saradnju s društvenom zajednicom. Kao što je Bojan Raičević podsetio, tokom ove izazovne i nepredvidive godine, Kompanija je izdvojila oko 120 miliona dinara za humanitarnu pomoć dečijim, medicinskim i socijalnim institucijama, amaterskim sportskim udruženjima i projektima, te svima ostalima koji brinu za decu i njihovu dobrobit.

Foto: Aleksandar Mijatović

 

- Želja koju delimo jeste da mladi ljudi od malih nogu znaju da u nama imaju iskrenog prijatelja i podršku za svoje talente i snove - istakao je Raičević.

Cilj kojem težimo je veliki, ali dostižan: kao pravi lider na tržištu želimo da naše akcije i projekti namenjeni deci budu inspiracija i drugim privrednim organizacijama i pokretač pozitivnih promena u društvu.

Zbog svega što je ova godina donela, radost dečijeg osmeha najveća je nagrada koju možemo da poželimo. Vođeni time da nema ničega što se može meriti s radošću mališana, u „Dunav osiguranju“ delimo uverenje da osmeh nema cenu. Od istinske dečije sreće nema boljeg podsticaja i podrške za još uspešniji rad i bolje rezultate, a sa takvim željama praznično raspoloženje donosi radost gde je najpotrebnija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)