ZAHVALNICE DONATORIMA I VOLONTERIMA: Crveni krst dokaz koliko je humanitarni rad neophodan društvu

J. J. Baljak

17. 05. 2021. u 15:21

U NEDELjI posvećenoj Crvenom krstu, ta organizacija u Plandištu podelila je zahvalnice, plakete i srebrne znakove svim zaslužnim pojedincima i organizacijama, koji su u proteklih 20 godina pomagali njihov rad.

ЗАХВАЛНИЦЕ ДОНАТОРИМА И ВОЛОНТЕРИМА: Црвени крст доказ колико је хуманитарни рад неопходан друштву

Foto: Opština Plandište

Mađu nagrađenima bio je i predsednik opštine Plandište Jovan Repac, koji je tom prilikom istakao da su u proteklih godinu dana, koliko se borimo sa pandemijom korona virusa, volonteri Crvenog krsta pokazali koliko srce imaju i koliko je humanitarni rad neophodan za funkcionisanje društva.

-Svojim nesebičnim radom, pomagali su u Kol-centru, delili humanitarnu pomoć, pomagali najstarijim sugrađanima i time pokazali da sa ponosom nose ime volontera Crvenog krsta. Ova plaketa treba da služi vama na čast, jer ste vi ponos naše opštine – rekao je Repac.

Plakete su, između ostalih, uruče i predstavnicima policije, vatrogasnih jedinica, Doma zdravlja, Doma za duševno obolela lica Stari Lec, predstavnicima JP „Polet“, Sportskog saveza, Kancelarije za mlade, direktorima osnovnih škola, društveno odgovornim kompanijama, kao i svim pojedincima, koji su im na nesebičan način pomagali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024