UNAKAZIO ME LAŽNI BEOGRADSKI HIRURG: Katarina morala na 15 operacija - u čekaonici estradna zvezda, cena ludilo! (FOTO)

Novosti online

12. 05. 2021. u 12:01

KATARINA Lijović iz Zagreba završila je na operaciji kod lažnog hirurga iz Beograda. Čovek koji se školovao za mesara, sa majkom koja je po profesiji cvećarka, operisao je godinama u centru Beograda bez ikakvih kvalifikacija, i unakazio ko zna koliko pacijenata.

УНАКАЗИО МЕ ЛАЖНИ БЕОГРАДСКИ ХИРУРГ: Катарина морала на 15 операција - у чекаоници естрадна звезда, цена лудило! (ФОТО)

Foto: Prva TV Printskrin

- Sve je krenulo mojim ulaskom u tridesete, htela sam na antiejdžing tretmane hijaluronom. Dečko i ja često idemo u Beograd, smatramo ga drugim domom, moja doktorka je bila na odmoru, a htela sam malo da osvežim usne. Prevario me je, rekao mi je da je stavio hijaluron, a prvo smo mislili da je biopolimer, moja doktorka kada se vratila, videla je da to nije hijaluron. Odmah - hitna operacija. Imam puno prijatelja u Beogradu, a u Zagrebu više nije praksa da se ovo radi, silikon je prevaziđen. Odbili su me dvoje u Zagrebu, rekli su mi da to ne rade. Nisam odmah išla kod njega, malo sam proučavala ko to kod vas radi, to je rutinska intervencija. Pogledala sam Instagram stranicu, tagovao je poznate ličnosti sa srpske estrade, pa antiejdž, pa matične ćelije... Ja sam se kroz tri nedelje istraživanja njemu javila. On je biopolimer krao od doktora iz Azerbejdžana. Pitala sam ga kada sam pogledala slike, pišem na preporuku, imam biopolimer i hoću da ga izvadim, imam velike infekcije. Rekao mi je da dođem na konsultacije, video je upalu i infekciju i rekao da će rešiti - ispričala je ona.

Katarina se zaputila u Beograd, gde kaže da je bila impresionirana prostorijama lažnog doktora.

- Prelepa ordinacija, diplome po zidovima, u čekaonici je čak bila jedna poznata ličnost sa vaše estrade, ja sam se i slikala s njom. Na dan same operacije je isto bilo ljudi. Njegova majka me je dočekala s pravim upitnikom, kao kod pravog lekara, da li imam neke probleme, autoimunu bolest... Sve je izgledalo super, njegove pre-posle slike, to je sve bilo ukradeno - rekla je ona.

Cena nije bila presudna jer ovaj "doktor" nije bio povoljniji od drugih - štaviše!

- Ne, bio je među najskupljima - rekla je Katarina.

PREPISAO LEKOVE POSLE KOJIH JE SPAVALA 3 DANA

- Više od tri osobe su učestvovale u mom slučaju, što je već zločinačka organizacija. Pisao mi je Katarina, odlično napreduješ, šta god treba, javi se! Pisao mi da zabranjeni antibiotik mažem direktno na rezove, na šavove. Da ga slobodno stavljam na sluznicu. U dubini duše jesam sumnjala da li je sve u redu, ali sam mislila da bi to tako trebalo da izgleda... Ja nisam mogla da govorim posle toga, tri velike i mnoštvo malih operacija su mi spasle usne - rekla je Katarina.

- Hirurg u Zagrebu me je posle svega primio, sa napadima panike, pod teškim lekovima, i u 15 operacija spasio to što se spasiti dalo. Rekao je da to nije bio biopolimer, i da to nije video nikada, da je ko zna šta. Kao nešto što je sastrugano sa roštilja i stavljeno u usnu i mišiće - priznaje ona.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest