NEVEROVATNE SCENE U ARILJU: Bik satima šetao ulicama, a onda je upao u kuću! (FOTO)

Novosti online

30. 03. 2021. u 19:30

DANAS se u Arilju, varošici u zapadnom delu Srbije, odigrala prava drama nakon što je jedan bik pobegao sa klanice i počeo da šeta ulicama ovog mesta.

НЕВЕРОВАТНЕ СЦЕНЕ У АРИЉУ: Бик сатима шетао улицама, а онда је упао у кућу! (ФОТО)

Foto: TV Pink printskrin

Bik je, prema rečima našeg sagovornika sa lica mesta, uspeo da probije zaštitnu ogradu i uputio se ka centru Arilja.

Foto: TV Pink printskrin

Životinja je šetala pored Doma zdravlja, zatim se uputila ka zgradi SUP-a, da bi na kraju završila u gradskom parku gde je trčala naočigled mnogobrojnih prolaznika.

Bik je zatim ponovo otišao ga centru Arilja gde se zavukao u jednu staru i napuštenu kuću.

Sve vreme policija je bila na terenu, a drama je uspešno završena tako što je životinja posle sat vremena boravka u staroj kući ušla u kamion lokalne klanice.

(Pink.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas