HITNO UPOZORENJE MUP SRBIJE! Oglasili se povodom masovnog samoubistva koje planiraju deca na TikToku

Novosti online

03. 03. 2021. u 21:43

ХИТНО УПОЗОРЕЊЕ МУП СРБИЈЕ! Огласили се поводом масовног самоубиства које планирају деца на ТикТоку

Foto: Depositphotos

POVODOM grupnog pozivanja na samoubistvo mladih osoba na TikToku, oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije obavešteno je od Interpol-a Jerusalim dopisom koji je upućen Letoniji, a ostalim zemljama na upoznavanje, o informacijama koje kruže na jednoj društvenoj mreži, a tiču se poziva na grupno samoubistvo mladih osoba - saopšteno je iz MUP-a.

Na teritoriji naše države se vrše provere navedene informacije, iako je navedeno obaveštenje upućeno Republici Srbiji isključivo radi informisanja.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sa maksimalnom opreznošću pristupaju proveri navedenih ili sličnih sadržaja na društvenim mrežama. Apelujemo i na roditelje da obrate pažnju na ponašanje svoje dece i sadržaje koje prate na društvenim mrežama - istakli su iz MUP-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Dubravka

04.03.2021. 00:13

@AlOkin - Nisi u pravu! Koja je država zabranila? Ni jedna država nije zabranila! Koje su vam to "normalne države koje brinu za svoj narod i svoju decu"? Navedite! Stalno se tako govori po komentarima, a nikada konkretno koja država. Živim u Švajcarskoj, najuređenijoj državi gdje se poštuje red i zakon, pa ni jedna društvena mreža nije zabranjena. Prekinite sa tim izmišljanjem "normalne države", "pravne države" i tome slično.

Srbijo Zuta kuco

04.03.2021. 07:57

@AlOkin - Nije u pitanju drustvena mreza. Da li vam je palo na pamet da neko sa Zapada zloupotrebljava kinesku aplikaciju da bi je komporomitovao i iznudio bas ono sto vi trazite? Zabranu.