RHMZ IZDAO UPOZORENJE ZBOG LEDENE KIŠE: Danas hladno i oblačno, evo šta nas čeka do kraja nedelje

Tanjug

01. 02. 2021. u 07:00

U SRBIJI će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama i u nižim predelima severne i zapadne Srbije sa snegom, uz povećanje u višim, odnosno formiranje manjeg snežnog pokrivača u nižim krajevima.

РХМЗ ИЗДАО УПОЗОРЕЊЕ ЗБОГ ЛЕДЕНЕ КИШЕ: Данас хладно и облачно, ево шта нас чека до краја недеље

Foto: Depositphotos

U Vojvodini lokalna pojava kiše koja će se lediti pri tlu. Vetar slab i umeren, u Vojvodini i u centralnim krajevima zapadni i severozapadni, a na jugu i jugoistoku južni.

Najniža temperatura od minus 1 do 5 stepeni Celzijusa, najviša od 1 stepena Celzijusa na severu do 12 stepeni na jugoistoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Foto: Printscreen

 

RHMZ je izdao upozorenje za Vojvodinu zbog ledene kiše koja će se lediti pri tlu. 

U Beogradu pretežno oblačno, povremeno sa kišom. U jutarnjim satima u višim delovima grada susnežica i sneg.

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja od 1 do 3 Celzijusa.

U utorak u većem delu umereno oblačno i suvo, na jugu i istoku pretežno oblačno ponegde sa kišom, na planinama sa snegom. Od srede toplije, umereno oblačno sa sunčanim periodima i uglavnom suvo i sa temperaturama znatno iznad proseka za ovo doba godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...