DOKTOR KON NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: Moramo da se hvalimo u vezi sa organizacijom vakcinacije

Novosti online

31. 01. 2021. u 22:23

EPIDEMIOLOG i član Kriznog štaba za borbu protiv kovida-19 Predrag Kon izjavio je večeras da je vakcinacija u Srbiji organizovana jako dobro i da je to nešto sa čime moramo da se hvalimo.

ДОКТОР КОН НЕ КРИЈЕ ЗАДОВОЉСТВО: Морамо да се хвалимо у вези са организацијом вакцинације

Foto: Printscreen

On je, gostujući na TV Pink, poručio da je očekivao teškoće u distribuciji vakcina, ali da se tom situacijom, kako kaže, ''dobro hendluje i građani i ceo svet to vide".

Kako je rekao, to je zahvaljujući rukovodstvu zemlje i direktnim naporima pojedinaca.

- Čitava organizacija vakcinacije je nešto sa čime zaista moramo da se hvalimo. Iza toga stoji jedna takva logistika koja traži kompletnu angažovanost i sve se to sprovodi. I na kraju se to i vidi - poručio je Kon.

Srbija trenutno zauzima prvo mesto u Evropi, a treće u svetu po broju vakcinisanih građana protiv korona virusa, na sto stanovnika.

U našoj zemlji do sada je vakcinisano više od 445.000 ljudi.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu