DANAS VAKCINACIJA RADNIKA IZ OBLASTI KULTURE: Branko Kockica među prvima primio vakcinu (VIDEO)

G. N.

26. 01. 2021. u 08:21

ДАНАС ВАКЦИНАЦИЈА РАДНИКА ИЗ ОБЛАСТИ КУЛТУРЕ: Бранко Коцкица међу првима примио вакцину (ВИДЕО)

Foto: M. Anđela

RADNICI iz oblasti kulture već su zauzeli red ispred Hale 3 Beogradskog sajma.

Među poznatima u redu za vakcinu bili su Srđan Karanović, Tihomir Stanić.... Među dramskim umetnicima bio je i Jug Radivojević. Branko Kockica jedan je od prvih koji je primio vakcinu.LENA BOGDANOVIĆ: NI JEDNE SEKUNDE NISAM IMALA NEDOUMICU

Glumica Lena Bogdanović kaže da ni jedne sekunde nije imala nedoumicu da li da se vakciniše.

- Za nas je ovo veoma važno jer imamo kontakt na sceni, koje smo svi željni. Stanovništvo se štiti maskama, a mi u pozorištu ni na snimanjima ne možemo da ih nosimo. Svi smo željni da se sve vrati na staro, mnogi komadi koje volimo su nam na čekanju, a želimo da ih podelimo sa publikom.

Glumici nije bilo važno koju će vakcinu primiti. Kako je uporedila, svi koristimo mobilne telefone za razgovor, to mu je osnovna funkcija ali neki imaju bolju kameru, neki više memorije. Ali suština mu je ista.
 
TIHOMIR STANIĆ: VAKCINACIJA OMOGUĆAVA DA NESMETANO RADIMO SVOJ POSAO

Tihomir Stanić veruje u nauku i nije imao dvojbu.

- Pratio sam sve informacije otkad je počela priča o vakcinaciji. Mi smo sve vreme primali plate i važno je da možemo nesmetano da radimo naš posao. Vakcinacija to omogućava – rekao je glumac.


Kako je rekao zamenik gradonačelnika Goran Vesić, danas će 210 umetnika primiti kinesku vakcinu, a još 153 njih će u Beogradakom dramskom pozorištu primiti Fajzerovu vakcinu.

- Ovo je najduži period posle vanrednog stanja, od Drugog svetskog rata da pozorišta ovoliko dugo ne rade - rekao je Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)