VIDIMO SVETLOST NA KRAJU TUNELA Ministarka Tepavčević: Velika zainteresovanost građana za vakcinu

Tanjug

24. 01. 2021. u 09:44

MINISTARKA za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja i član Kriznog štaba, Darija Kisić Tepavčević, obišla je na Beogradskom sajmu punkt za vakcinaciju protiv korona virusa, gde se danas vakcinišu zaposleni i korisnici socijalnih ustanova u nadležnosti grada Beograda.

ВИДИМО СВЕТЛОСТ НА КРАЈУ ТУНЕЛА Министарка Тепавчевић:  Велика заинтересованост грађана за вакцину

Foto: Printskrin TV Pink

Tepavčević je sa novinarima podelila utiske o zainteresovanosti građana za vakcinaciju, kao i o organizaciji na Sajmu i navela da je zainteresovanost ogromna, a organizacija fantastična.

Istakla je da su se praktično svi zaposleni u socijalnim ustanovama, kao i korisnici Sigurne kuće prijavili za vakcinaciju.

- U ovom momentu prolaze proceduru i vakcinišu se -  kazala je Kisić Tepavčević i još jednom apelovala na sve građane da se odazovu pozivu na vakcinaciju.

- Znamo da je to dobro za sve nas, vidimo da je veliki broj građana shvatio koliko je to značajno i nadamo se da ćemo u narednom vremenskom periodu steći kolektivni imunitet koji će da nas brani od širenja ove bolesti -  navela je ministarka.

Dodala je da kako mi budemo jačali, tako će virus da slabi i istakla da je to jedino oružje u borbi sa virusom Kovid-19.

- Mi sada jasno vidimo i svetlost na kraju tunela, koja postaje sve jača i jača - zaključila je Kisić Tepavčević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024