MEŠTANI ORLJANA KOD DOLJEVCA NE MOGU DA IZAĐU IZ KUĆE: Pet dana su se smenjivali kiša i sneg, selo je potpuno poplavljeno (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn/J.Lazić

11. 01. 2021. u 09:53

МЕШТАНИ ОРЉАНА КОД ДОЉЕВЦА НЕ МОГУ ДА ИЗАЂУ ИЗ КУЋЕ: Пет дана су се смењивали киша и снег, село је потпуно поплављено (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

U DOLJEVAČKOM selu Orljane se, nakon višednevnih padavina izlila Jug-Bogdanovačka reka.

Meštanka tog sela kaže za "Novosti" da su se u poslednjih četiri ili pet dana smenjivali kiša i sneg i da je noćas oko tri sata reka počela da se izliva.

Prema njenim rečima, voda je ušla i u kuće nekih meštana. Ona i njena porodica su zarobljeni u kući, odnosno, ne mogu da izađu u dvorište zbog toga jer je potpuno poplavljeno.

Danica je za "Novosti" rekla da je jutros dolazila policija i da se očekuje da ekipe izađu na teren.

Podsetimo, u opštini Doljevac je proglašena vanredna situacija zbog izlivanja reka, a 16 meštana sela Šainovac je evakuisano i smešteno u  Doljevcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Ana

12.01.2021. 14:44

U selu orljane opstina doljevac nije nikome pomogla ljudima koji su plivali u vodu kamion pesak nije dotran ali zato u tom istom selu doterano je 2 kamiona peska rodjacima koji nisu ni poplavljeni i koji nemaju kap vode u svom dvoristu sramota ziva o tome treba da pisete