JOŠ JEDAN LEKAR IZGUBIO BITKU SA KORONOM : Preminuo cenjeni internista dr Vladislav Todorović

Novosti online

10. 01. 2021. u 10:16

DANA 9. januara 2021, nakon borbe koja je trajala više od mesec dana, bitku sa virusom korona izgubio je cenjeni požarevački internista dr Vladislav Todorović.

ЈОШ ЈЕДАН ЛЕКАР ИЗГУБИО БИТКУ СА КОРОНОМ : Преминуо цењени интерниста др Владислав Тодоровић

Foto: Printskrin

Dr Vladislav Todorović rođen je 26. februara 1961. godine u Požarevcu, gde je završio osnovnu školu, kao i gimnaziju. Nakon toga upisao je Medicinski fakultet u Beogradu na kome je 1988. godine diplomirao.

Specijalizirao je 2000. godine i kao veliki humanista i doktor dosledno je radio u svojoj ordinaciji sve dok se nije razboleo od kovida.

Za sobom je ostavio suprugu i dve ćerke.

(Boom93)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

DRAGULJ SA OBALE DRINE: Mali Zvornik nudi posetiocima svestranu turističku ponudu