UZ SUZE I ZVUKE SIRENA: Kraljevački medicinari ispratili omiljenu doktorku Gordić u nebesku bolnicu (FOTO) (FOTO)

G.Ćirović

23. 12. 2020. u 11:17

NE skrivajući suze i bacajući hrizanteme na kolovoz ispred pogrebnih kola, uz zvuke sirena sa ambulantnih vozila, kraljevački medicinski radnici na večni počinak ispratili su dr Danijelu Gordić, preminulu 20. decembra od posledica kovida-19.

УЗ СУЗЕ И ЗВУКЕ СИРЕНА: Краљевачки медицинари испратили омиљену докторку Гордић у небеску болницу (ФОТО) (ФОТО)

Foto: G.Šljivić

U prisustvu porodice i prijatelja, od hrabre doktorke koja je od izbijanja epidemije u Kraljevu neprestano bila na prvoj liniji kovid fronta protiv opakog virusa, ispred ulaza u Internističku bolnicu na dirljiv način oprostile su se njene kolege i koleginice iz OB „Studenica“ i Doma zdravlja.

- Uz razoružavajući osmeh obraćala se svakom pacijentu sa posebnom pažnjom. Uvek ljubazna i beskrajno strpljiva, pedantna, precizna i odgovorna. A onda nas je te decembarske noći, tiho, onako kako odlaze anđeli, zauvek napustila. To je jedini ispit koji nije uspela da položi. Nebeska bolnica je sada bogatija jer u svojim odajama ima izvrsnog lekara, majku, ćerku, sestru, suprugu… Sa velikim poštovanjem čuvaćemo uspomenu na našu Nelu, doktorku anđeoskog lika i čarobnog osmeha – poručile su njene kolege.

Foto: G.Šljivić

 

Od doktorke Gordić ovom prilikom posebno su se oprostile i kolege sa Odeljenja pulmologije, direktor Opšte bolnice “Studenica“ dr Zoran Mrvić, i dr Milan Parezanović, načelnik Infektivnog odeljenja.

- Ostalo je iza doktorke Nele mnogo rada, truda, pregleda, lečenih i izlečenih pacijenata.

Mnogo neprospavanih noći u brizi za zdravlje i život obolelih. Bila je budućnost pulmologije, a onda je iznenada, kao zvezda padalica, nestala na nebu - rekao je, pored ostalog, dr Parezanović.

- Draga Nela, počivaj u miru, ma koliko kratak bio tvoj život, svoju zemaljsku misiju si ispunila, a nama ostavila večno sećanje i tugu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)