NA OVOJ LOKACIJI SU PRONAĐENI MILICA I STEFAN: Novi detalji potrage za mladim planinarima (FOTO)

Novosti online

20. 12. 2020. u 19:39

STEFAN Rusov i Milica Mirjanić pronađeni su živi i zdravi u blizini mesta Brezovica, nakon celodnevne potrage. Mladom paru se zaglavio automobil, pa su prespavali u obližnjoj kolibi u blizini manastira.

НА ОВОЈ ЛОКАЦИЈИ СУ ПРОНАЂЕНИ МИЛИЦА И СТЕФАН: Нови детаљи потраге за младим планинарима (ФОТО)

Foto: GSS

Kako su nam iz Gorske službe spasavanja prvo je pronađen njihov automobil, pa potom i dvoje mladih.

- Pronašli smo ih iza visoravni Brezovica, tačna lokacija je između Mikoljskog kamena i Brezovice. Prvo smo pronašli njihov automobil, a potom njih. Potraga je trajala čitav dan - rekli su nam iz ove službe.

Foto: GSS

 

Podsećamo, Milici Mirjanić (20) i Stefanu Rusovu (27), koji su krenuli u automobilu “pežo 207” bele boje ka izletištu Lisine, izgubio se svaki trag pre duže od 40 sati.

U potragu za nestalima uključio se i helikopter Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i Gorska služba spasavanja.

Foto: Instagram

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NA TARI POČINJE NAPLATA ZA VOZILA: Za dolazak automobilom 300 dinara