PADA MRAK I HLADNO JE, MOLIMO POMOZITE: Potresni apel porodice Stefana koji je sa Milicom nestao na Beljanici (FOTO/VIDEO)

Novosti online

20. 12. 2020. u 15:23

POTRAGA za Milicom Mirjanić (20) i Stefanom Rusovim (27) je već ušla u 13 sat, a bez obzira na sve napore službi spasavanja od njih dvoje i dalje nema ni traga ni glasa.

ПАДА МРАК И ХЛАДНО ЈЕ, МОЛИМО ПОМОЗИТЕ: Потресни апел породице Стефана који је са Милицом нестао на Бељаници (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: MUP/Ministarstvo odbrane

NJih dvoje su nestali na planini Beljanici, a poslednji signal njihovog mobilnog telefona uhvaćen je juče na Tupižnici oko 15 časova.

Prethodno je beli "pežo 207" snimljen u blizini etno restorana u Lisinama. U njihovom "pežou" je ostao patuljasti beli šnaucer.

Od noćas, odmah po prijavi, za njima tragaju i policajci i vatrogasno-spasilačke jedinice, ali i ekipe Gorske službe spasavanja Srbije. Za njima traga i otac Milice Mirjanić, Miloš, koji je sa još nekoliko ljudi krenuo u potragu.

Porodica Stefana Rusova je uputila apel svima koji mogu da pomognu:

"Oni su divni mladi ljudi, nisu iskusni vozači, ne znamo šta se dogodilo, da li su sleteli s puta ili se izgubili. Molimo da pomogne ko god može da ih pronađemo, prošlo je već više od 24 sata otkako je izgubljen svaki kontakt sa njima.

Mrak pada oko 16 sati, hladno je, nigde nema ni njihovog automobila ni njih. Molimo za pomoć lokalno stanovništvo, planinarska i lovačka društva, lokalne medije... ko god može da pomogne".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)