VUČIĆ O IMUNIZACIJI: Kada stigne vakcina prvi ću da je primim, ali ovima ni to neće valjati

Tanjug

24. 11. 2020. u 23:22

ВУЧИЋ О ИМУНИЗАЦИЈИ: Када стигне вакцина први ћу да је примим, али овима ни то неће ваљати

Foto: Printscreen

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će prvi primiti vakcinu protiv korone kada stigne u Srbiju.

 - Kada zloba, pakost i mržnja pobeđuju svaki razum... U svetu svega nekoliko zemalja pokušava da proizvede vakcinu, a onda neki pitaju gde je Vučićeva vakcina - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše to što oni koji ga kritikuju postavljaju pitanje - "šta bi sa Vučićevim vakcinama?".

Predsednik odgovara da će uskoro vakcina da stigne i da će ti isti sigurno kada bude došla tvrditi kako nije dovoljno sigurna.

- Evo, ja ću da je primim prvi, a primiću je prvi sa vojnicima, kao komandant vojske, ali ovima ni to neće valjati. E onda će da kažu da sam sebe obezbedio da primim vakcinu, a druge nisam - naveo je Vučić.

Dodaje da će, kako god da uradi, uvek biti isto ako neko hoće da vas mrzi.

Vučić ističe da se na to ne treba ostvrtati i da najveći broj građana u Srbiji su pristojni ljudi koji brinu o našoj zemlji.

Predsednik je, odgovarajući na to pitanje, u šali zaključio:

- Sutra ću da izmislim neku vakcinu, biću novi Luj Paster.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (26)

Mily

25.11.2020. 08:46

Vakcine koje nam uskoro pristizu jedini su nam spas u borbi sa Korona virusom, koji kosi nemilosrdno sve pred sobom! Sto pre stignu vakcine, pre cemo zaustaviti ovaj haoticni tok!

Milica

25.11.2020. 10:29

Sta god predsednik dobro uradi, poliicki neistomisljenici ce naci razlog da kritikuju. Ne treba se ni osvrtati na to, bitno je da Srbija na celu sa predsednikom radi ispravno i u interesu svih gradjana!