PONOS ZAVIČAJA VEĆ ČETIRI DECENIJE: Obeležen jubilej Senderskog nedeljnika

V. M.

22. 10. 2020. u 11:51

ПОНОС ЗАВИЧАЈА ВЕЋ ЧЕТИРИ ДЕЦЕНИЈЕ: Обележен јубилеј Сендерског недељника

V.M.

SEMBERSKE novine, nedeljni lokalni bijeljinski list, čiji je osnivač lokalna samouprava, obeležava jubilej – četiri decenije postojanja i rada.

Za to vreme štampano je 1262 tog omiljenog semberskog nedeljnika, koji je verno izveštavao o događajimau ovom delu RS i BiH ali i bio hroničar svig događanja, objavljujući zanimljive rubrike o ljudima, njihovim tegobama i mukama, ali i o velikim uspesima, podvizima...

Veliki jubilej našim bijeljinskim kolegama, među kojima je i naš dopisnik i jedan od najboljih foto reportera na tlu nekadašnje SFRJ, Božidar Božo Milošević, koji je ostao veran drevnim i jedino ispravnim aršinima tog esnafa do današnjih dana, čestitao je bijeljinski gradonačelnik, Mićo Mićić.

Pored štampanog, ovaj list ima i elektronsko izdanje. Uz novine, u sastavu JIP SiM bio je i Radio Bijeljina, koji je, nažalost, ugašen, a grad i kraj su se ponosili njime kao i svojim nedeljnikom.

Nema značajnijeg imena iz sveta novinarstva u Bijeljini, koji nije prve korake učinio u ovom nedeljniku, koji sada, kao glavni i odgovorni urednik, predvodi Verica Zelenović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)