OVO JE ALBANAC KOJI JE NA KOŠARAMA OPET POSTAVIO ZASTAVU: Veliča terorističku OVK i hvali se da je bio njihov član (VIDEO)

Novosti online

16. 10. 2020. u 17:25

ОВО ЈЕ АЛБАНАЦ КОЈИ ЈЕ НА КОШАРАМА ОПЕТ ПОСТАВИО ЗАСТАВУ: Велича терористичку ОВК и хвали се да је био њихов члан (ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk

NA Miholjske zadušnice 10. oktobra sveštenik iz okoline Beograda skinuo je albansku zastavu koja se vijorila na Košarama, a nove dve albanske zastave je postavio Albanac Demo Maloku, piše Gazeta Ekspres.

- Prema video snimku koji su poslali čitaoci novina Gazeta Ekpres, osoba koja je zastavu vratila na svoje mesto je Demo Maloku. Podelio je isti video na svom Fejsbuk nalogu - navodi se u tekstu.

Maloku na svom Fejsbuk profilu ima fotografije koje veličaju terorističku OVK, te se hvali da je bio član te terorističke organizacije.

- Večno odani vojnici legendarnog komandanta Adema Jašarija i Agima Ramadanija - piše između ostalog.

Podsećamo, na Miholjske zadušnice 10. oktobra sveštenik iz okoline Beograda uspeo je da, uz velike muke, posle više od sedam sati pešačenja, u pratnji dvojice drugara, od kojih jedan takođe služi Bogu, stigne na karaulu Košare.

Nakon služenja pomena za sve junake sa Košara sveštenik se popeo na sprat zgrade gde je ugledao albansku zastavu:

- Pošto sam bio na spratu, gledao sam pravo na zastavu, albansku, koja se sa karaule vijori od 1999, nakon povlačenja naše vojske. Neke emocije su me preplavile i ja sam prišao i skinuo je.

Tzv. kosovska policija je najavila da će pokrenuti istragu i podneti tužbu protiv srpskog sveštenika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Rade

16.10.2020. 18:54

Треба га ухапсити ако напусти окупирани Космет, поготово ако било кад пређе на територију централне Србије.

Tigar

17.10.2020. 11:27

Треба је опет скинути и поставити српску заставу,јер је Косово српска земља!!! Била и остаће!!! ??????