SILVANI JE ALBANAC OTEO MUŽA: I dalje srećem otmičara, jednom sam mu postavila ovo pitanje

S. S. R. - D. Z.

26. 09. 2020. u 08:05

СИЛВАНИ ЈЕ АЛБАНАЦ ОТЕО МУЖА: И даље срећем отмичара, једном сам му поставила ово питање

Foto Printskrin

SUPRUGA otetog Marinkovića, Silvana, kaže, za "Novosti", da zna ko je oteo njenog muža, da radi u kosovskoj policiji i da ga sreće i danas:

- Pitala sam ga jednom da mi kaže istinu. Kazao je da u periodu kada je moj muž otet, bio kod strica. Rekla sam mu - kako ti znaš u kom je on periodu otet? Čini mi se i da me je pratio. Kada je Goran, koji je radio kao policajac, nestao, naše ćerke su imale sedam meseci i nepune tri godine. One su sada studentkinje, a tate se ne sećaju.

Živim u Gračanici samo zbog njega. Ali, posle toliko godina, sve je manje nade da će njegov slučaj dobiti epilog. Ne znam tačno šta se dogodilo, ali sumnjam da je on, jer je bio mlad i jak, završio kao žrtva trgovine organima u slučaju "Žuta kuća".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Frfljac

26.09.2020. 08:54

Zato albanaca svakim danom sveanje pa ih sada ima negde do 900.000 dok nas 150.000. I za ocekivati je danjihov broj i dalje opada zbog neverovatno velikog odlaska u inostranstvo. Jer jedni druge povlace i u Svajcarsku, i u Nemacku, Holandiju, Belgiju, Svedsku,...

Kučukalija

26.09.2020. 10:11

@Frfljac - Požuri će sa iseljavanjem kada počnu da odgovaraju za zločine koje su napravili, kriminal koji je tamo u procvatu. A znaju oni dobro da su tudje oteli i da će srbi prvom prilikom da se vrate.

Zoran

26.09.2020. 11:53

@Frfljac - To se isto desava i u Severnoj Makedoniji. Kupuju zemlju i grade kuce, vecim deo da bi oprali pare, i sve su manje vise prazne. Dolaze iz inostranstva samo za glasanje ali i taj broj se sve vise smanjuje. U nekim sredinama prodaju i nekretnine i ne biraju dal je kupac pravoslavac sto nije bilo slucaj ranije.