VOZAČI, OPREZ: Od ponedeljka u Srbiji međunarodna akcija pojačane kontrole

Tanjug

20. 09. 2020. u 09:18

ВОЗАЧИ, ОПРЕЗ: Од понедељка у Србији међународна акција појачане контроле

Ilustracija / Foto V. Danilov

INTENZIVNIJI saobraćaj mogu očekivati tokom popodneva i večeri zbog čega može dolaziti i do zadržavanja naročito na deonicama na kojima se izvode radovi poput deonice Umčari - Vrčin, gde se saobraćaj odvija u izmenjenom režmu. Do usporenije vožnje može doći i na auto - putu Miloš Veliki, gde se takođe očekuje veći broj vozila, saopštio je AMS S.

U okviru međunarodne akcije zemalja članica evropske mreže saobraćajnih policija "ROADPOL - DANI BEZBEDNOSTI", u Srbiji će od sutra sprovesti akcija pojačane kontrole brzine, alkoholisanosti i korišćenja sigurnosnog pojasa.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije": na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične Policije RS - dobijenim u 05:15 časova nema zadržavanja vozila na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Građani Srbije koji od petka nakon 18 časova uđu u zemlju, biće pod posebnim zdravstvenim nadzorom. Oni pri prelasku granice dobijaju zdravstveno upozorenje, u kome će biti upoznati sa svim obavezama koje su dužni da ispune.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)