PREKINUT "KORONA KONCERT" U POŽAREVAČKOJ DISKOTECI: Policija i inspekcija vanredno upale u lokal

Novosti online

01. 09. 2020. u 20:42

NEZVANI gosti ušli su u noći između subote i nedelju, 29. i 30. avgusta u jednu diskoteku u Požarevcu i pokvarili provod tokom koncerta koji je bio u toku te večeri. Ništa od toga ne bi bilo da su se poštovale mere u borbi protiv korone, ali pošto nisu, kako saznajemo, protiv pravnog i odgovornog lica biće podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka.

ПРЕКИНУТ КОРОНА КОНЦЕРТ У ПОЖАРЕВАЧКОЈ ДИСКОТЕЦИ:  Полиција и инспекција ванредно упале у локал

Foto: T. Ćirić

Prema našim saznanjima, u toj diskoteci je oko 1.15 sati, 30. avgusta, sanitarna inspekcija uz asistenciju policije izvršila vanredni inspekcijski nadzor.

- Utvrđeno je da nisu sprovedene protiepidemijske mere za zaštitu stanovništva od zarazne bolesti COVID-19, te će se protiv pravnog i odgovornog lica biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka - saznajemo u Ministarstvu zdravlja.

Inače, kao što smo već objavili, zbog nepoštovanja protivepidemijskih mera kafićima, restoranima... u toku jula i avgusta meseca sanitarna inspekcija Ministarstva zdravlja u saradnji sa drugim inspekcijama, podnela je 105 prekršajnih prijava, a iskontrolisano je 6.648 objekata.

Oni su iskontrolisali ukupno 6.648 restorana, kafića...  Od tog broja, u zajedničkim akcijama sa drugim inpekcijama iskontrolisano je 1.494 objekata.

U julu je iskontrolisano 3.142, a u avgustu 3.506 objekata.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!