NAJVEĆE ŽARIŠTE U KRAGUJEVCU: Veliki broj obolelih i u ovim gradovima

Novosti online

26. 07. 2020. u 15:24

НАЈВЕЋЕ ЖАРИШТЕ У КРАГУЈЕВЦУ: Велики број оболелих и у овим градовима

Foto: Tanjug

BEOGRAD je i dalje najveće žarište, na drugom mestu je Kragujevac, a na trećem Novi Sad. Kada bi se gledlao po broju stanovnika, najveća stopa oboljevanja bila bi u Kragujevcu. ispred Beograda i Novog Sada. Ostala žarišta su još Šabac i Kraljevo", rekla je zamenica direktora "Batuta", dr Darija Kisić Tepavčević.

Ona je potvrdila da smo u poslednja 24 sata imali najveći broj novozaraženih od početka epidemije.

- Kada je u pitanju uzrasna distribucija preminulih prosečan uzrast je 69,4 godina. Preminulo je šest osoba muškog i dve osobe ženskog pola. Ipak, Ima mesta za optimizam. Smanjuje se broj osoba koji zahtevaju hospitalizaciju, kao i broj pregleda. Tako je u Beogradu bilo nešto malo manje od 2.000 pregleda, a prosek je bio 2.700 - istakla je Kisić Tepavčević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Ljiljana Stanic

26.07.2020. 21:21

Svaki put kada gledam tv dnevnik,jer me izuzetno interesuje situacija u vezi epidemije ,zapitam se ZAŠTO JE KRAGUJEVAC toliko degradiran?!?I neka beznačajna palanka dobila bi više prostora ns RTS,samo.Kragujevac ne može,i to traje odavno..U večerašnjem tv dnevniku samo je izgovoreno da je KG medju gradovima sa najviše obolelih...Nema nikakvog izveštaja snimka...Ali tu su gradici poput Novog pazara od kapitalnog značaja za državu Srbiju,Valjevo,Šabac i sl.novinarki Silviji.Pašajlic,obavezno uručiti orden za izveštavanje.. A Kragujevac je tako minoran...Bravo za takvu politiku prema Kg.!!!

Zex mil

26.07.2020. 22:20

@Ljiljana Stanic - Zena koja je dala komentar za Kragujevac veliko hvala i svu podrsku za ono sto je napisala. Nama iz tog grada je dosadilo vec dugogodisnje ignor ponasanje svake suse. Svi u lepoj Srbiji znaju sta je i gde je lepi sumadijski grad. Nece to sa promucurnim sumadincima biti dugo, mozda nam se sada samo gadi za dalje imamo konje za trku.