O PENZIJAMA SADA I NA JUTJUBU: Fond PIO ide u korak sa savremenim načinima komunikacije

Novosti online

01. 11. 2021. u 09:38

VREME digitalizacije promenilo je i način plasiranja vesti, pa se pisana reč sa papira preselila i na društvene mreže, a glavna zamena za televiziju postaje Jutjub.

О ПЕНЗИЈАМА САДА И НА ЈУТЈУБУ: Фонд ПИО иде у корак са савременим начинима комуникације

Ilustracija

Za svaku informaciju koja nam je potrebna najpre pretražujemo internet, pa je gotovo nezamislivo da kompanije ili institucije nemaju neku vrstu internet prezentacije u vidu veb sajta ili stranice na društvenim mrežama.

Tako je i Fond PIO, pored postojanja zvaničnog sajta www.pio.rs i društvenih mreža Instagram i Fejsbuk, prepoznao potrebu da otvori Jutjub kanal koji takođe koristi za postavljanje informacija važnih svim građanima.

Glavni cilj jeste da se Fond i na taj način približi osiguranicima i korisnicima, da im učini dostupnijim informacije o ostvarivanju prava, da ih blagovremeno obaveštava o izmenama u svom radu, kao i da uspešno gradi svoj imidž u javnosti.

Sadržaje Jutjub kanala pod nazivom RF PIO možete pogledati na adresi https://www.youtube.com/channel/UCugkP6MZyMDVelfLi5SUEqg, a takođe za sve informacije o penzijama možete nastaviti da pratite Fejsbuk stranicu Fonda (www.facebook.com/republickifondpio/) i Instagram profil (www.instagram.com/rfpio.rs/).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista