VULIN NAJAVIO: Kvartovi će imati svoje policajce

Novosti online

06. 09. 2021. u 12:13

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je, zahvaljujući ekonomskim reformama koje je sproveo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, država dovoljno finansijski ojačala da može da poveća broj policajaca na ulicama.

ВУЛИН НАЈАВИО: Квартови ће имати своје полицајце

Foto: Arhiva Novosti/D. Dozet

- Trudimo se da imamo što veći broj školskih policajaca, a očekujem da će do kraja godine veliki broj pozornika doći na ulice naših gradova, koje smo imali ranije - rekao je ministar Vulin gostujući u jutarnjem programu televizije „Pink“.

Ministar je istakao da, zahvaljujući Vučiću, država sada ima više novca da investira u bezbednost i sigurnost i ukazao da je to proizvod teških ekonomskih reformi koje je sproveo predsednik Srbije.

- Sada imamo efekte te odluke. Možemo da izvedemo stotine pozornika koji će čuvati naše gradove i decu, policija ima bolju opremu i možemo da je obnavljamo i zanavljamo - rekao je ministar Vulin.

Ministar policije je objasnio da će kvartovi imati svoje policajce, koje građani znaju, koje on zna, kome će moći u svakom trenutku da se obrate i da sve to vodi ka većoj bezbednosti.

On je apelovao na vozače, da s obzirom na to da je počela nova školska godina, voze pažljivo u blizini škola i da uspore, jer tako štite živote naše dece.

Ministar je roditeljima poručio da ne može policija da im vaspitava decu i da moraju da vode računa s kim se druže, gde idu i u kakvom se okruženju kreću.

BONUS VIDEO:

Žena na Vidikovcu nožem ubola muža

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina