PREMINULA DOKTORKA DRAGANA OBRADOVIĆ: Pacijente u Srbiji lečila od multiple skleroze

Novosti online

27. 07. 2021. u 19:26

PROFESORKA doktorka Dragana Obradović (55), specijalista neurologije na VMA, stručnjak sa velikim iskustvom u lečenju multiple skleroze, preminula je posle borbe sa teškom bolešću.

ПРЕМИНУЛА ДОКТОРКА ДРАГАНА ОБРАДОВИЋ: Пацијенте у Србији лечила од мултипле склерозе

Foto: Printskrin/ Palma Plus Jagodina

Na MS platformi Srbije na Fejsbuku oprostili su se od nje:

- Zauvek ćete ostati naša zvezda vodilja, iznalazili ste rešenja za situacije koje su izgledale nerešivo.

- Bili ste, za nas ćete zauvek i ostati, jaka i neobično harizmatična žena, žena koja je plenila svojom visprenošću, elokvencijom, energijom i lepotom. Niste voleli patetiku, nikada. Bili ste najjači kada vam je bilo najteže. Učeni od Vas, takvi ćemo sada biti i mi. Za sam kraj, znamo i verujemo da smrt nije kraj, već samo put do večnosti, do večnosti kada ćemo se, sigurni smo u to, ponovo sresti - navodi se u objavi udruženja obolelih od multiple skleroze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

NOVI KRUG IDEJA: Kompanija Mozzart pokreće treći ciklus startap programa Univerzum