OLUJA STIŽE I U BEOGRAD: Jako nevreme lomi Srbiju, prete nam snažni vetrovi i grad! (FOTO/VIDEO)

Novosti online

15. 07. 2021. u 22:28

U NAREDNOM SATU na širem području Beograda, u Vojvodini, zapadnoj i jugoistočnoj Srbiji kiša, pljuskovi, grmljavina i lokalna pojava grada, uz kratkotrajno jak vetar, najavljuje RHMZ.

ОЛУЈА СТИЖЕ И У БЕОГРАД: Јако невреме ломи Србију, прете нам снажни ветрови и град! (ФОТО/ВИДЕО)

Tanjug

Nevreme je danas pogodilo nekoliko mesta u istočnoj i jugoistočnoj Srbiji.

Smederevo

Grad je desetak minuta tukao Smederevo, ali za sada nema nikakvih informacija o području koje je pogođeno, niti  procene štete.

Od posledica olujnog vetra, polomljeno je drveće u centru grada, a pod vodom je i više centralnih gradskih ulica oko pešačke zone Ulice Kralja Petra.

Zbog slivanja vode sa okolnih brda oko grada, što se dešava uvek kada pada obimna kiša, centralne gradske saobraćajnice su delimično pod vodom. Ona negde probija iz šahti poput omanjih gejzira.

Niš

Jako nevreme pogodilo je danas i Niš, pored kiša, padao je i grad veličine oraha!

Rekovac

Olujno nevreme, praćeno gradom, pogodilo je večeras i rekovačku opštinu.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, grad je tukao desetak minuta, a najviše je pogodio selo Lomnicu.

Šteta na poljoprivrednim usevima tek će biti procenjena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MIG NADLEĆE PEŠTER: Sve je spremno za silovit završetak Vihora 2024 (VIDEO)