SNAGU, VEŠTINU I UMEĆE RAZVIJAJU KROZ SPORT: Vulin ponosan na rezultate pripadnika policije

Novosti online

21. 06. 2021. u 16:30

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić prisustvovali su danas u sportskom centru „Šumice“ finalnoj utakmici u basketu, koja je u okviru zajedničkog projekta Ministarstva unutrašnjih poslova i Sportskog saveza Srbije odigrana između ekipa Žandarmerije i Uprave saobraćajne policije, na kojoj su pobedu odneli pripadnici Žandarmerije.

СНАГУ, ВЕШТИНУ И УМЕЋЕ РАЗВИЈАЈУ КРОЗ СПОРТ: Вулин поносан на резултате припадника полиције

Foto: MUP

Ministar Vulin, čestitajući pobednicima, istakao je da je ponosan na rezultate koji su policijski službenici ostvarili u svim sportskim disciplinama i dodao da očekuje da ova manifestacija postane tradicionalna.

Foto: MUP

Naglasio je da je policija spremna da u svakom trenutku zaštiti građane Srbije, za šta joj je potrebna snaga, veštine i umeće njenih pripadnika, što oni dodatno osnažuju i razvijaju kroz bavljenje sportom.

- Pripadnici policije, pored sposobnosti i hrabrosti koje pokazuju brigom o Srbiji i našim građanima, ostvaruju i odlične sportske rezultate - istakao je ministar Vulin.

Foto: MUP

Pilot projekat „Sport u policiji“, koji za cilj ima popularizaciju sporta u policiji obuhvata sportske discipline, futsal, odbojka, atletske discipline, džudo i basket.

Najbolji takmičari iz ovih sportskih disciplina biće učesnici finala koje će biti organizovano u septembru u Vrnjačkoj Banji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)