"ČESTO SMO U VELIKOJ LOVI ILI SMO ŠVORC!" "Maksimala" koja je obradovala i mog kolegu

TIP redakcija

27. 12. 2023. u 13:28

"Kladioničarske priče" su novi video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji će moći da uživaju u zanimljivim pričama naših gostiju.

ЧЕСТО СМО У ВЕЛИКОЈ ЛОВИ ИЛИ СМО ШВОРЦ! Максимала која је обрадовала и мог колегу

Foto: V.Danilov

Kao što mnogi već znaju, list "Tip" se na kioscima može pronaći svakog petka već skoro 22 godine, a tu je i sajt na kome svakodnevno možete pročitati predloge tiketa, analize mečeva i tipove asova.

Nekako je bilo prirodno i logično da domaćin "Kladioničarskih priča" bude Milan Đurica - najstariji tipster i čovek čije se prognoze nalaze u svim brojevima Tipa počev od prvog izdanja koje je ugledalo svetlost dana 11. februara sada već daleke 2002. godine.

Legendarni Đurica je za naše gledaoce u drugoj epizodi ispričao nekoliko anegdota o svojim prijateljima, ali i o pogođenoj "maksimali" na uplatu od svega 80 dinara koja je obradovala čak i njegovog kolegu iz sportske redakcije "Novosti", s obzirom na to da je prepisao iste tikete. Uz sve to, najstariji tipster lista "Tip" je dao i savet igračima na koju ekipu treba da obrate pažnju u narednom periodu jer uprava kluba ima visoke ambicije.

UŽIVAJTE U DRUGOJ EPIZODI!

Za najbolje tipove zapratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tiktoku

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024