JOKIĆEVA DOMINACIJA SE NASTAVLJA: Najbolji defanzivac lige nema odgovor za trostrukog MVP-ja

V.M.

14. 05. 2024. u 12:20

VERUJEMO u novu sjajnu partiju najboljeg košarkaša sveta čiji Denver nagetsi dočekuju Minesota timbervulvse u petoj utakmici polufinala Zapadne konferencije (4.30).

ЈОКИЋЕВА ДОМИНАЦИЈА СЕ НАСТАВЉА: Најбољи дефанзивац лиге нема одговор за троструког МВП-ја

Foto: Profimedia

Nakon što je Minesota sjajno otvorila seriju sa dva brejka, Denver je pokazao šampionski gen i uzvratio uzastopnim trijumfima u Mineapolisu, tako da je serija izjednačena (2:2) pred povratak u ''Bol arenu''.

Najzaslužniji za povratak Denvera je naravno srpski košarkaš Nikola Jokić koji je upalio motore i nosi ekipu na svojim leđima, a posebno je dobru partiju pružio u četvrtoj utakmici.

Trostruki MVP lige je na tom meču postigao 35 poena, a čak 16 je ubacio u četvrtoj četvrtini, kada je bilo najbitnije, usput po ko zna koji put pokazavši zašto je najbolji košarkaš sveta.

Dovoljno o njegovoj dominaciji govori činjenica da mu ništa ne može ni četvorostruki najbolji defanzivac lige Rudi Gober koji izgleda pogubljeno na terenu kada čuva Jokića i često umesto njega to radi Karl Entoni Tauns, jer Gober jednostavno nema odgovor za sjajnog Somborca.

Večerašnji meč je veoma bitan, najviše od svih u seriji do sada i očekujemo da Nikola pruži novu sjajnu partiju.

NAŠ TIP: Nikola Jokić +29,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima